11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurđević: Želim da se dokažem u dresu Crne Gore

Fudbal

Comments 1

Đurđević: Želim da se dokažem u dresu Crne Gore

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Napadač Sporting Hihona i nekadašnji član mlađih selekcija Srbije Uroš Đurđević na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je kao novi član ,,sokola“.

- Stupili smo u kontakt prije mjesec i po, dva, i nijesam se dvoumio nijednog trenutka. Imam 27 godina i želim da se dokažem na reprezentativnom nivou. Nijesam puno razmišljao. Što se tiče Srbije, nijesam imao konktat od kraja EP za mlade u Poljskoj. Poslije toga sam bio pozvan za meč sa Gruzijom, kad sam bio na klupi. Pozvan sam jer sam postigao 24 gola u Partizanu, ali nijesam debitovao za A selekciju. Poslije toga nijesam imao kontakt ni sa kim iz Fudbalskog saveza Srbije - rekao je Uroš Đurđević i nastavio...

- Prvi poziv iz Crne Gore je bio 2009. i bili smo u kampu sedam dana. Mnogo igrača je bilo koje i sada poznajem, tako da mislim da mi privikavanje neće teško pasti i da će mi ta poznanstva dobro doći - kazao je Đurđević.

Crnogorska javnost očekuje da dobru formu prenese i u nacionalni tim.

- Dobro sam počeo sezonu, a mislim da mogu dosta toga da pružim Crnoj Gori. Od mene se očekuje da uvijek dajem maksimum, kao što sam u svim klubovima. To je ono što sigurno mogu da očekuju selektor i navijači - poručio je Đurđević.

- Pratio sam reprezentaciju Crne Gore jer imam mnogo drugova ovdje. Sa novim selektorom dolaze nove ideje, tako da okrećemo novi list.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Šćepan

Još se nije naučila lekcija! Ođe je neko ili mnogo glup ili radi u skladu sa politikom. Puštite da igraju naša đeca, pa zadnji, zadnji, ali sa srcem i ljubavlju!!! Volimo te Crna Goro!