10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kraj istorije, Junajted donio odluku

Fudbal

Comments 0

Kraj istorije, Junajted donio odluku

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prema informacijama iz Engleske, Mančester Junajted će učiniti ono o čemu se govorkalo još prošlog ljeta.

David De Hea se neće pomiriti sa time da bude rezervni golman, niti će oprostiti novac klubu. On ima još dvije i po godine ugovora, izgubiće mjesto od Dina Hendersona, Solskjer namjerava da Englez koji je mnogo pouzdaniji i prošle godine je sjajno branio u Šefildu bude prvi golman.

Navodno je toga svjestan i Španac, ali teško da će neko pristati da ga kupi, i da plaća ono što zarađuje na "Old Trafordu".

Naime, De Hea je daleko najskuplji čuvar mreže na svijetu, kada su u pitanju primanja. On zarađuje oko 20 miliona eura godišnje što je nezamislivo za ostale klubove.

Ipak, ako bi mu isplatio sezonu, Junajted bi vjerovatno mogao da ga proda negdje gdje će imati manja primanja, recimo u Pari Sen Žermenu.

U klubu se sprema pravi egzodus golmana, Romero je već otišao, Li Grant i Žoel Pereira koji je na pozajmici postaju slobodni agenti na kraju sezone, pa će ako De Hea ode, biti potrebno da se dovede neki iskusni rezervni čuvar mreže.

Inače, De Hea je u Junajtedu 10 godina, stigao je iz Atletika, često je koketirao sa Realom, ne zbog novca, već želje da se vrati kući, pošto djevojci ne odgovara način života u Engleskoj. Zadržali su ga ogromnom platom, a sada, s obzirom da su mu opcije sužene, sigurno se neće odreći toliko novca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR