10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ćerke su ga napustile i potkradale

Fudbal

Comments 0

Ćerke su ga napustile i potkradale

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Matijas Morla, advokat i prijatelj Dijega Maradone, rekao je da su Maradonine ćerke Dalma i Đanina zapustile oca posljednjih godina njegovog života.

Maradona je preminuo prošle jeseni u 60. godini života, ali se mjesecima poslije njegove smrti ne stišavaju priče o onom što se dešavalo u njegovoj posljednjoj godini života.

Tako je Morla otkrio medijima da je Maradona jako bio razočaran ponašanjem svojih ćerki.

"Maradona je volio bivšu partnerku Rosio Olivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine, osjećao je da su ga izdale i pokrale. Sa njim sam bio posljednjih sedam godina, u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na Božić ne bi pozvali", otkrio je Morla u intervju za kanal "Amerika".

On je vidno razočaran ponašanjem Maradoninih ćerki.

"Zar niste svi vidjeli koliko je Dijegio bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga, 'Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija'. Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći", dodao je Mora.

On je takođe rekao da Maradona "nije bio lud" iako je imao česte probleme sa zavisnošću od narkotika.

Maradonine ćerke optužile su Morlu da je on kriv za izbor medicinskog tima koji je pod istragom zbog navodne nebrige oko Maradoninog zdravlja.

"Da su Maradonu uspjeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu. Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Djevojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale", jasan je advokat.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR