Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vrhunski fudbal u Minhenu: Njemačka razbila Portugal

Fudbal

Comments 0

Vrhunski fudbal u Minhenu: Njemačka razbila Portugal

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalska reprezentacija Njemačke ostvarila je trijumf nad Portugalom u Minhenu u okviru 2. kola grupe "F" Evropskog prvenstva od 4:2.

Počelo je odlično po Portugalce. Sjajan kontranapad, loptu je povukao Bernardo Silva i poslao perfektan pas za Dijoga Žotu na lijevo krilo. Ronaldo je odradio veliki posao budući da je svojom kretnjom natjerao Haverca da krene za njim kako bi Žota izbjegao ofsajd. Napadač Liverpula je po prijemu uputio pas ka Kristijanu koji ne griješi.

Međutim, od tog momenta, sve konce u rukama držali su Njemci. Sa bočnih strana su pravili velike poteškoće odbrani "navigatora", slali lopte pred gol Ruija Patrisija i dva puta su natjerali Portugalce da sami ubace lopte u svopstvenu mrežu. Prvo Ruben Dijaš, a potom i Rafa Gereiro.

Lako su probijali posljednje dvije linije Portugalaca, forsiravši bokove i tako je došao i četvrti gol. Kimih je centrirao u pet metara, Haverc "odvukao" Nelsona Semeda ostavivši prostora Gosensu koji glavom zakucava loptu u mrežu.

Nisu se predavali Portugalci. Dijogo Žota je pratio centaršut Mutinja nakon prekida, te reakciju Ronalda i smanjio rezultat na 2:4. Međutim, više nisu mogli.

Nemci su tako došli do prvih bodova na turniru. Sada imaju tri, koliko i Portugal, Francuska je prva u grupi sa četiri, dok Mađarska ima bod. Sve će biti riješeno u posljednjem kolu i svako može da prođe u narednu rundu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR