6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vrijeme velikih potpisa u Barsi

Fudbal

Comments 0

Vrijeme velikih potpisa u Barsi

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Đoan Laporta traži zamjenu za Ronalda Kumana, broji mu posljednje dane na klupi, ali radi i na obnovi najvažnijih igrača u klubu.

Izvori bliski klubu otkrivaju da će u narednim neđeljama na "Kamp nou" pasti nekoliko važnih potpisa, a nove ugovore će potpisati - Serhi Roberto, Osman Dembele, Ansu Fati, Pedri, Ronald Arauho, Filipe Kutinjo i možda Samjuel Umtiti.

Roberto je posljednji od četvorice kapitena koji treba da prihvati ponudu o smanjenju plate za čak 30% i tako pomogne Barsi u teškoj situaciji. Istu stvar učiniće najvjerovatnije i Filipe Kutinjo i Samjuel Umtiti, koji imaju previsoke plate.

Osman Dembele je u posljednjoj godini ugovora i on je prioritet kako ne bi otišao bez obeštećenja. Ipak, očekuje se da Francuz potpiše novi ugovor takođe uz manju platu.

Pedri, Ansu Fati i Ronald Arauho dobijaju ugovore drugačijeg tipa, znatno poboljšane pošto imaju prilično male plate u odnosu na ono što donose i što se od njih očekuje u budućnosti. 

Ipak, najvažniji potpis koji se očekuje biće Kumanova ostavka. Holanđanin je praktično bivši, čak je i njegov blizak prijatelj i novinar Luis Kanut priznao da ne očekuje da Kuman ostane na klupi.

"Osim u slučaju nekih senzacionalnih rezultata protiv Benfike i Atletiko Madrida, ne vjerujem da će Kuman ostati na klupi i poslije reprezentativne pauze", rekao je on.

Ćavi i Roberto Martinez su jedine dvije opcije. Za prvog glasa većina članova uprave, ka Belgijancu naginju Laporta i Đordi Krojf, pa se uskoro očekuje konačna odluka...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR