16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjajna sezona za Jezero, zajedništvo donijelo odlične rezultate

Fudbal

Comments 0

Sjajna sezona za Jezero, zajedništvo donijelo odlične rezultate

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Iako od juče više nije trener Jezera, Mladen Lambulić je sa ekipom iz Plava napravio odličan rezultat u upravo završenoj sezoni Telekom Prve crnogorske fudbalske lige. Osvojeno šesto mjesto zahvaljujući odličnim igrama u proljećnjem dijelu šampionata, u kojem su imali skor od devet pobjeda, tri remija i pet poraza.

“Zadovoljan sam cijelom godinom, bez obzira na to što u prvom dijelu nijesmo imali ovako dobre rezultate kao u proljećnjem dijelu. Kada se sve sabere, cijela sezona, da je ne dijelimo na prvi i drugi dio, jako sam zadovoljan rezultatima koje smo ostvarili”, kazao je Lambulić za Antenu M, pa nastavio…

“Na početku sezone smo imali 11 novih igrača. Trebalo je vremena da se sve to uigra, da sve to dođe na svoje. Bilo je sve novo, novi trener, novi igrači, tako da je trebalo vremena da se sve kockice poslože. Iz kola u kolo, iz nedjelje u nedjelju, sve smo bolje igrali. Posebno nas je u drugom dijelu sezone krasilo zajedništvo, koje je na kraju donijelo odlične rezultate. Nije lako pobijediti Budućnost i Dečić po tri puta, pobijediti Iskru dva puta, to su sve ekipe koje igraju Evropu. Ostaje žal zbog prvog dijela kada smo skupili samo 18 bodova. Da je bilo par bodova više, uključili bi se u borbu za Evropu.”

Cijeli tim je disao kao jedan, a ogroman doprinos rezultatima dao je Argentinac Rodrigo Emilio Faust, koji je sezonu završio sa 12 golova u 16 nastupa.

“Imali smo tri stranca ove sezone, jedan od njih bio je i Faust, koji nas je pojačao u zimskom prijelaznom roku. Prije svega radi se o sjajnom momku, a onda i o odličnom fudbaleru. Jako dobro se uklopio. Ipak, moram naglasiti grupu fudbalera koja ga je dočekala, koja ga je prihvatila onako kako treba. Ogroman doprinos tokom cijele sezone dao je i Mamadu Mendi. Treći stranac, Endrju Marveđio je manje igrao, radi o talentovanom igraču, koji može mnogo da pruži”, zaključio je Lambulić, kome je na kraju sezone istekao ugovor sa Jezerom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR