9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sokoli spremni za večerašnji spektakl sa Srbijom: Uz navijače do velikog rezultata!

Fudbal

Comments 0

Sokoli spremni za večerašnji spektakl sa Srbijom: Uz navijače do velikog rezultata!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

,,Hrabri sokoli“ spremno dočekuju večerašnji meč sa Srbijom u okviru drugog kola Grupe G kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Odbrana Crne Gore imaće veliki izazov u duelu sa ofanzivcima Srbije.

- Očekujem veliku borbu, vidjeli smo da su i oni svjesni da ih ne čeka laka utakmica. Malo ko je lako prošao kroz Podgoricu. Siguran sam da ćemo pružiti jak otpor. Motivacije ne nedostaje. Imaju strašan potencijal, naročito u veznom redu i napadu, ali i mi imamo strategiju. Svi zajedno se branimo i napadamo, rekao je kapiten Crnogoraca Stefan Savić.

Defanzivac madridskog Atletika dobro poznaje narednog protivnika.

- Nema nepoznanica, svi se međusobno znamo, podržavamo u klupskim karijerama. Ali, kad izađem na teren nema popusta ni za porodicu, za mene je to samo protivnik. Pokušaću da zaustavim napadački potencijal Srbije i da ne primimo gol, a siguran sam da ih možemo ugroziti, istakao je Savić, koji očekuje lijep ambijent pod Goricom.

- Željno iščekujem utakmicu, pravi sportski događaj. Ima li što ljepše nego kad igraju reprezentacije dvije susjedne zemlje. Uvjeren sam da će sve proći u najboljem redu i u sportskim okvirima. Nema razloga da bude drugačije, niti da se prave bilo kakve tenzije. Vjerujem da ćemo svi uživati", zaključio je Savić.

Duel Crne Gore i Srbije počeće u 20:45. Posao glavnog sudije povjeren je Francuzu Klemonu Turpanu, kojem će asistirati Nikola Dano i Benžaman Paže.

Crna Gora savladala je na startu kvalifikacija Bugarsku u gostima 1:0, dok je Srbija kod kuće bila bolja od Litvanije 2:0. U našoj grupi je još Mađarska.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR