24 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

24° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Totenhem se interesuje za Viktora Đukanovića

Fudbal

Comments 0

Totenhem se interesuje za Viktora Đukanovića

Autor: Antena M

  • Viber

Jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera i napadač švedskog Hamarbija, Viktor Đukanović mogao bi na ljeto vrlo lako da promijeni sredinu.

Prema poslednjim informacijama medija u Švedskoj, ali i u Engleskoj, za dvadesetogodišnjeg Nikšićanina interesovanje je pokazao Totenhem.

Nakon što su nedavno zaključili posao oko dovođenja supertalentovanog Lukasa Bergvala, igrača Đurgardena, na radaru "Spursa" sada se našao i crnogorski reprezentativac.

To je švedske medije potvrdio i sportski direktor Hamarbija, Mikael Hjelmberg, navodeći da je "interesovanje veliko i ono ostaje".

Govoreći o Đukanoviću, portal FotbollDirekt navodi da je riječ o krilnom igraču čije je vrijednost u ovom trenutku između 11,4 i 15 miliona funti.

Citirajući "švedski izvor iz Totenhema", u članku pomenutog portala se navodi da je Đukanović meta londonskog tima jer se uklapa u zamisao dugoročne izgradnje ekipe.

Navodi se, između ostalog, i to kako je Đukanović na radaru Totenhema od jeseni, kada ga je tehnički direktor Johan Lange stavio u uži izbor.

Đukanović je sa Hamarbijem potpisao ugovor do kraja 2027. godine, međutim švedski prvoligaš nema ništa protiv da proda našeg fudbalera i istovremeno dobro zaradi na transferu.

U poslednjim danima zimskog prelaznog roka pojavile su se informacije da je Đukanović želja Lacija i Verone, međutim do transfera navodno nije došlo zbog visine obeštećenja koje italijanski klubovi u tom trenutku nisu bili spremni da plate.

Crnogorski reprezentativac koji je u januaru 2023. iz Budućnosti prešao u Hamarbi u debitantskoj sezoni u Alsvenskanu postigao je 11 golova na 25 utakmica - u startnih 11 kluba iz Stokholma našao se 15 puta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR