8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra igraju prvi zvanični meč u ,,Bemax Areni“

Košarka

Comments 0

Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra igraju prvi zvanični meč u ,,Bemax Areni“

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra od 19 časova prvi put igraće zvanični meč u novoj ,,Bemax Areni“, a u okviru 3.kola WABA lige ugostiće ekipu Trešnjevke. Tim iz Zagreba, baš kao i Podgoričanke, sezonu je otvorio sa dva poraza.

,,Vučice“ nakon poraza od Celja i Beroe, žele prvi trijumf u sezoni.

-Utakmica protiv Trešnjevke za nas dolazi u pravo vrijeme. Nadam se da će ovaj duel biti uvod u neku dobru seriju, jer smo imali dva najteža gostovanja, a osim kvaliteta Celja i Beroe, svakako je dodatni napor bilo i samo putovanje. Bićemo motivisani, igramo prvi put u novoj dvorani, a nadam se da ćemo imati i solidnu podršku sa tribina. Često ove sezone pominjemo tu mladost i nadam se da će djevojke pokazati da su važan šraf u ekipi. Trešnjevka je mlada ekipa, nadam se da pobjeda neće doći u pitanje, a osim pobjede bitan je odnos svih 12 igračica. Imamo raspored koji može biti dobar i nadam se da ćemo iz kola u kolo izgledati sve bolje – kazao je Vladan Radović, trener Podgoričanki.

U Staroj Zagori prvi put za seniorski tim Budućnosti Bemax nastupila je i 16-godišnja Marija Leković.

-Očekuje nas meč protiv Trešnjevke u kojem nakon dva vezana poraza na najtežim gostovanjima želimo prvi trijumf u sezoni. Hrvatska ekipa je sastavljena uglavnom od mlađih igračica, koje su već duže u sistemu i koje sigurno posjeduju kvalitet. Trešnjevka je takođe sezonu otvorila sa dva poraza, ali je imala kao i mi dva teška meča protiv Celja i Montane. Protiv Beroe smo pokazale napredak i nadam se da ćemo pred našim navijačima biti još bolje i da ćemo upisati prvi trijumf u sezoni – naglasila je mlada Baranka, članica crnogorske reprezentacije.

Nakon deset mjeseci pauze u tim se vratila Patricia Bura, koja je takođe optimista.

-Moramo od prve sekunde zaigrati jako, nametnuti svoj ritam. Pobjeda bi nam otvorila mogućnost da napravimo pozitivnu seriju i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu i da nas podrže – kazala je Bura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR