12 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šćepanović iz Kolašina poručio: Najrealnije da Partizan bude šampion ABA

Izvor: KK Partizan

Košarka

Comments 0

Šćepanović iz Kolašina poručio: Najrealnije da Partizan bude šampion ABA

Izvor: Sportklub

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vlado Šćepanović, svojevremeno jedan od najboljih igrača Evrope, a već nekoliko godina prvi asistent Andree Trinkijerija, trenutno se nalazi u kućnoj izolaciji u rodnom Kolašinu.

“Što se košarke i završetka takmičenja tiče, nezahvalno je pričati o bilo čemu jer pravednog rješanja nema. Mislim da je nerealno očekivati da se takmičenje nastavi. Svako ko se profesionalno bavio ili se bavi sportom svjestan je da je tako. Poslije pauze od dva, tri mjeseca, kada niste u situaciji da normalno trenirate, potrebno je mnogo vremena da se takmičarski pripremite za nastavak sezone i borbu na sportskom terenu", poručio je Šćepanović i nastavio...

“Poništiti sezonu u situaciji kad je završeno više od dvije trećine takmičenja je takođe nerealno. Da je u pitanju pola sezone, o tome bi moglo da se razgovara. Smatram da je najrealnije rješenje kada je ABA liga u pitanju, proglasiti kraj takmičenja, na osnovu stanja na tabeli. Nije pravedno, ali je jedino realno i moguće. Proglašenje pobjednika i nije veliki problem jer i posljednje kolo da se odigra ne bi promijenilo postojeće stanje na tabeli. Milslim da je mnogo veće pitanje, ko ispada, a ko ulazi u ligu. Najbezbolnije, ali opet ponavaljam, ne i do kraja najpravednije rješenje, je da niko ne ispada, a da se liga proširi sa prve dvije ekipe iz ABA 2 lige. Mi smo praktično došli do samog kraja lige i svako drugo rješenje bi bilo mnogo nepravednije od ovog koje sam naveo. Moram da naglasim da je ovo isključivo moje lično mišljenje i razmišljanje,” istakao je Šćepanović u razgovoru za Sportklub.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR