16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mjesec dana do početka Šestog Košarkaškog kampa u Kolašinu

Košarka

Comments 0

Mjesec dana do početka Šestog Košarkaškog kampa u Kolašinu

Autor: Antena M

  • Viber

Preostalo je nešto više od mjesec dana do početka Šestog Košarkaškog kampa „Lovćen Osiguranje Basket Kamp Kolašin“.

"Sa zadovoljstvom možemo da istaknemo da su se autoritet i košarkaško-trenažna moć Kampa, sačuvali i u vremenima kada su brojne slične manifestacije zastale i otkazale svoje sadržaje i ponude. Potvrda toga je i veliko interesovanje za Šesti Košarkaški kamp „Kolašin 2020“ koji će početi 19 jula i imati dvije smjene. III smjena je rezervisana za II Skills Academy Individualni Košarkaški Kamp Kolašin koji je prošle sezone izazvao veliko interesovanje", navedeno je u zajedničkom saopštenju osnivači košarkaškog kampa Kolašin Vlada Šćepanovića i Saao Đikanovića.

"Na početku kampanje za ovogodišnji Kamp imali smo dva oslonca. Prvi oslonac su bili naše iskustvo, naše znanje i kvalitet, kao i naši prijatelji koje smo stekli u dosadašnjem trajanju Kampa. Drugi naš oslonac je naš domaćin – Kolašin. Grad koji se izborio da ostane netaknut koronom, vazdušna banja sa tradicijom zdrave i uređene životne sredine, moderna i odgovarajuća sportsko-turistička inrastruktura sa ljubaznim domaćinima. Ovoga ljeta svi košarkaški putevi vode u Kolašin. Na pripremama su trenutno pionirska i juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore. Jul i početak avgusta će obilježiti naš Kamp, a nakon toga su najavljene i pripreme vrunskih košarkaških ekipa. Sve to potvrdjuje da se u Kolašinu našla mjera sportsko-turističkog boravka sa dodatnim oprezom koji garantuje bezbjednost i sigurnost od svih izazova epidemije", piše u saopštenju.

Kako navode, jednom riječju – u Kolašinu se boravi i trenira najzdravije i najsigurnije.

"Vjerujemo da će i to biti dodatni razlog da se iskoristi preostali mjesec dana i da se donese odluka DA BUDETE UČESNIK ŠESTOG KOŠARKAŠKOG KAMPA „LOVĆEN OSIGURANJE BASKET
KAMP KOLAŠIN 2020“

Vidimo se na poligonu u Kolašinu...

Gradu bez korone, gradu sa košarkom", poručuju oni.

Kamp je namijenjen je za dječake i djevočice uzrasta od 9-18 godina.

Raspored smjena je sljedeći:

19.07 do 25.07. (I smjena)
25.07. do 31.07. (II smjena)

Više informacija o samom Kampu dostupno je na ovoj web stranici, a rezervacije jemoguće vršiti preko e-maila [email protected] ili telefona 067 032 132.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR