15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Laku noć ABA ligo!

Košarka

Comments 0

Laku noć ABA ligo!

Izvor: scsport.ba

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Skupština ABA lige, koja je trebalo da bude održana u petak u 10 sati, odgođena je prenosi Sport Klub.

Domagoj Čavlović, direktor Cibone i prošle sezone predsjednik ABA lige, uslijed svih problema koji su nastali u proteklom periodu, sazvao je nakon razgovora sa klubovima Skupštinu ABA lige za petak.

Ocijenjeno je na osnovu svega što se dešavalo da je u pitanju „dan D“ za regionalno takmičenje, ali od Skupštine neće biti ništa, jer je Čavlović uputio dopis svim klubovima u kojem naglašava da održavanje novog sastanka i Skupštine nema smisla, jer nema najava niti konsenzusa za donošenje odluka neophodnih da takmičenje počne.

Dopis koji je Domagoj Čavlović prosledio klubovima, prenosimo u cjelini:

„Poštovani svi, u najboljoj namjeri i uz puno razgovora sa pojedinim klubovima koji su me uvjeravali da sazivanje Skuštine ima smisla, to sam uz odobravanje svih i napravio uz napomenu da je sazvana u kratkom roku i da vrijedi ukoliko se svi slažu sa sazivanjem.

Nakon pojedinih dopisa, jasno je da se nastavlja sa ucjenama od strane nekih, te da sam ja lično kao predstavnik KK Cibona prevaren i izigran obećanjima koje sam dobio, da je svima prvenstveno u interesu da liga počne i da svi želimo da je igramo. Bez dizanja iznad ličnih interesa i sagledavanja šire slike, što bi trebalo biti opstanak lige po svaku cijenu, nema smisla ni sjutrašnja Skupština kao ni što osadašnji sastanci nisu urodili plodom. Zbog svega navedenog, smatram da sjutrašnja Skupština nije potrebno da se održi. Laku noć svima i laku noć ABA liga“, navodi se u dopisu koji je proslijedio Čavlović prethodne sezone predsjednik ABA lige, koji je uložio maksimum napora da se takmičenje nastavi.

Šta će se dešavati u periodu koji slijedi, da li će ABA liga početi ili neće, ostaje da se vidi.

Ranije danas Partizan je saopštio da je na vanrednoj sednici Upravnog odbora usvojio stavove koje će predsjednik Ostoja Mijailović zastupati na Skupštini ABA lige.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR