15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost Bemax sjutra sa vicešampionom BiH

Košarka

Comments 0

Budućnost Bemax sjutra sa vicešampionom BiH

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax ugostiće sjutra ekipu Orlova u okviru 8. kola WABA lige. Podgoričanke će u tek drugom meču ove sezone u ulozi domaćina, imati priliku da u ,,Bemax Areni“ protiv vicešampiona Bosne i Hercegovine upišu petu ovosezonsku pobjedu, kako bi nastavile neizvjesnu trku za sam vrh.

,,Plave” su nakon prvog poraza u Bugarskoj od Montane, napravile reakciju na gostovanju Banovićima, a već sjutra očekuje ih duel protiv još jednog predstavnika Bosne i Hercegovine.

- Igramo protiv ekipe Orlova, koja je jako iskusna. Na poziciji 1 je Ristić, na poziciji 2 Domuzin, koja je mlada, ali je igrala i WABA ligu i bila u Španiji, dok je ispod koša iskusna Erak, koja nam je pravila velike probleme u prvoj utakmici. Baš kao što sam rekao i prije Banovića, ponoviću i sada, smatram da nijesmo ekipa koja smije da se opušta i da previse razmišlja o protivnicima. Baš zbog toga moramo da se koncentrišemo na ono što mi treba da radimo i na naše obaveze, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Sada nas čeka meč sa Orlovima, a onda krajem mjeseca dva vezana duela protiv Partizana, a bilo bi jako važno kada bi to odradili kako treba i da godinu završimo pobjedama - kazao je trener Podgoričanki Vladan Radović.

Optimistički raspoložena pred meč sa Orlovima bila je i Milena Jakšić, prvotimka ,,plavih”.

- Moramo pokazati kvalitet, kako u fazi odbrane, tako i u napadu, baš kao što smo to potvrdile u prvom meču protiv Orlova, na otvaranju nove sezone. Nadam se da ćemo biti na maksimalnom nivou i da ćemo upisati još jednu pobjedu - istakla je Jakšić.

Utakmica se igra u ,,Bemax Areni” sjutra, sa početkom u 17.30 časova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR