14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sprema se drim-tim i u Lejkersima

Košarka

Comments 0

Sprema se drim-tim i u Lejkersima

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkaški klub Los Anđeles Lejkersi planiraju nove akvizicije uoči nove sezone u NBA ligi.

Titula je iz ruke Lejkersa ove sezone otišla u naručje Milvoki Baksa. Znalo se dosta ranije da tim iz Los Anđelesa ostaje bez prilike da brani tron i ne žele da se takva situacija ponovi i u predstojećoj sezoni.

Stoga razmatraju nove opcije, a prema američkim medijima, Lebron je u bliskoj saradnji sa generalnim menadžerom Lejkersa Robom Pelinkom i navodno želi iskusnog plejmejkera u svom timu. Ime koje se nalazi u samom vrhu liste želja jeste ime Krisa Pola, Lebronovog dobrog prijatelja kojeg je lično gledao tokom finalne serije Sansa i Baksa. Njemu se završava ugovor u Finiksu i mogućnost dolaska u Lejkerse je više nego realna, ali ima opciju da ostane u Arizoni za 44 miliona u narednoj sezoni ili da za znatno manji novac dođe u LA.

Takođe, Lejkersi žele i Rasela Vestbruka, za kojeg bi morali mnogo da ponude Vašington Vizardsima. Kako se navodi, imaju trejd-paket u vidu Denisa Šrudera, Kajla Kuzme i Tejlena Horton-Takera u zamjenu za Rasa.

Jedan drim-tim već postoji u aktuelnoj NBA ligi. U pitanju su naravno Bruklin Netsi, a s ovim potencijalnim dodacima, i Lejkersi bi mogli lako na megdan Durentu i drugarima, koji su takođe podbacili u plej-ofu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR