16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost Bemax u dva dana dva puta protiv Basket Kama

Košarka

Comments 0

Budućnost Bemax u dva dana dva puta protiv Basket Kama

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax vraćaju se obavezama u regionalnom takmičenju. Podgoričanke će sjutra i u četvrtak ugostiti Basket Kam, a ,,plave“ će protiv osvajača duple krune u Sjevernoj Makedoniji nastojati da zadrže maksimalan skor u grupi A.

Ova dva tima nijesu odigrala meč 4. kola, jer je tim iz Skoplja imao probleme sa korona virusom, zbog čega će sada dvije ekipe odigrati u dva dana dva meča – odloženi meč 4. kola i utakmicu redovnog 9. kola, gdje će Budućnost Bemax imati idealnu priliku da nastavi trijumfalnu seriju.

- Očekuju nas dva meča protiv Basket Kama, koji iako nema pobjedu, ne smijemo se opuštati. Moramo nastojati da potvrdimo ulogu favorita i da upišemo nove dvije pobjede. Vjerujem da ćemo iskoristi ova dva meča na pravi način, da ćemo pružiti maksimum i potvrditi dobru formu, kako bi napravili pravu uvertiru pred derbi sa Orlovima – kazala je kapitenka Dragana Živković.

Vladan Radović, trener Podgoričanki, objasnio je da je ovaj dvomeč prava uvertira pred derbi na kraju grupne faze, gdje će Budućnost Bemax nastojati da trijumfom obezbijedi maksimalan broj bodova za drugu fazu.

-Dolazi nam ekipa iz Sjeverne Makedonije, koja je u našoj grupi posljednjeplasirana, ali uporno ponavljam da moramo da imamo dobru energiju i pravi pristup na svakom meču. Nema opuštanja, očekujem da imamo odgovoran odnos na teren, da kao i do sada damo maksimum, što bi bilo dovoljno za novu pobjedu. Ovo je i dobra prilika da se spremimo za gostovanje Orlovima, što je za nas jako bitno jer se prenose bodovi, a onda nas očekuje Super liga, gdje su ekipe na većem kvalitetu, kao što su Montana, Celja i Plamen i iskreno se radujem tim derbijima, koji će nam mnogo značiti – naglasio je Radović.

Oba meča igraju se u ,,Bemax areni” sa početkom u 18.30 časova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR