10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stopirani treninzi u Melburnu, Šarapova prekinula egzibiciju

Ostalo

Comments 0

Stopirani treninzi u Melburnu, Šarapova prekinula egzibiciju

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Posljednjih sati australijska metropola je najzagađeniji grad na svijetu!

Zvaničnici su urgirali da se ne izlazi napolje, kao i da se ne obavljaju fizičke aktinosti. Koliko je situacija gadna pokazao je napad kašlja koji umalo nije ugušio Dalilu Jakupović. Slovenačka teniserka je zbog napada kašlja morala da preda meč prvog kola kvalifikacija za Australijan open iako je bila vrlo blizu pobjede protiv Švajcarkinje Štefani Fegele.

"Nemam astmu, niti probleme sa disanjem, ali natjerali su nas da igramo po ovim uslovima što nije fer. " izjavila je slovenačka teniserka, "Bilo je baš gadno. Nikada nisam tako nešto doživjela. Kolabirala sam na teren, nisam više mogla da dišem!"

Zvaničnici prvog grend slema sezone odmah su prekinuli sve treninge na kompleksu i čekaju da se situacija promijeni. Linepa Evženi Bušar je zbog bolova u grudima takođe morala da traži medicinsku pomoć tokom meča kvalifikacija, ali je uspjela da se oporavi i pobijedi nakon pauze. Marija Šarapova je egzibicioni susret u Kujongu, na istoku Melburna prekinula zbog problema sa disanjem.

"Počela sam da kašljucam krajem drugog seta, ali sam bolesna posljednjih sedmica pa sam mislila da je to u pitanju. Ali kada sam vidjela da se ona žali sudiji da ne može da diše, odlučili smo da prekinemo mučenje", izjavila je Ruskinja.

Bilo kako bilo, Australijan open bi trebalo da počne 20. januara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR