10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović otvorio prvi „Sajam sporta“ u Bijelom Polju

Ostalo

Comments 0

Janović otvorio prvi „Sajam sporta“ u Bijelom Polju

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar sporta i mladih Nikola Janović otvorio je prvi u nizu lokalnih sajmova sporta koji se održao danas u sportskoj dvorani Nikoljac u Bijelom Polju povodom obilježavanja Dana reprezentacije.

Ove godine, osim obilježavanja na državnom nivou, Ministarstvo sporta i mladih u saradnji sa lokalnim samoupravama obilježava Dan reprezentacije i na lokalnom nivou.

Cilj je, kako je navedeno, kontinuirana promocija sporta, sportskih aktivnosti kao i rada sportskih klubova iz opština širom Crne Gore.

“Ideja koja stoji iza ovog projekta jeste jačanje kulta crnogorske reprezentacije, kao i podsjećanje na to da je zaista ogromna čast i privilegija braniti boje svoje države i nastupati pod zastavom svoje zemlje. Ovo je još jedna prilika koju koristimo da pokažemo da je ta čast i privilegija obostrana, te da je Crna Gora zahvalna svojim reprezentativcima koji svakom svojom pobjedom grade siguran put uspjeha Crnoj Gori širom svijeta. Čvrsto sam uvjeren da obilježavanjem Dana reprezentacije takođe budimo našu omladinu, te da je podstičemo da se bavi sportskim aktivnostima i razvija zdrave navike. Zajedno dakle, kroz sport, gradimo zdravu i blistavu budućnost Crne Gore. “, ističe Janović.

Slogan koji prati manifestaciju je “Reprezentacija u srcu” koji ima za cilj da sa nivoa sportskih klubova pošalje snažnu poruku o značaja sporta i pripadnosti crnogorskoj reprezentaciji.

 Sajmu je prisustvovalo, pored ministra Janovića, predsjednik opština Bijelo Polje Petra Smolovića, Kolašina Milosava Bulatovića i Mojkovca Ranka Mišnića i preko dvije hiljade drugih učesnika.

Od značaja je naglasiti i da su na sajmu predstavljena 52 kluba sa preko hiljadu sportista, navedeno je u saoppštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR