16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Četvorostruki šampion svijeta se povlači?

Ostalo

Comments 0

Četvorostruki šampion svijeta se povlači?

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je danas da je spreman da zauvijek da napusti Formulu 1 ako ne dobije dobru ponudu za narednu sezonu.

Četvorostruki svjetski šampion će na kraju sezone napustiti Ferari, pošto nije dobio ponudu za novi ugovor. Sezona u Formuli 1 počinje u neđelju, trkom za Veliku nagradu Austrije.

"Želim da budem siguran da donosim ispravnu odluku za mene i moju budućnost. Priroda mi je takmičarska, mnogo sam postigao u sportu, motivisan sam i želim da ostvarim više. Da bih to uradio, potrebni su mi pravi 'paket' i pravi ljudi oko mene i to u ovom trenutku tražim. Ako se ukaže prilika, onda je prilično jasno. Ako ne, vjerovatno ću morati da potražim nešto drugo", rekao je Fetel.

Za razliku od dvostrukog šampiona Fernanda Alonsa, koji bi mogao da se vrati takmičenjima uprkos tome što je završio karijeru 2018. godine, Fetel je rekao da njegov mogući odlazak iz Formule 1 neće biti privremen.

"Vjerujem da, ako ste spremni da zatvorite vrata, onda bi trebalo da budete spremni to da uradite i da ne očekujete da ćete ih ponovo otvoriti. Morate da budete svjesni odluke koju donosite i zbog toga ne jurim ni u šta. Naredne neđelje i mjeseci će vjerovatno donijeti jasniju sliku", naveo je Fetel.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR