15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Meridianov karavan donacija se nastavlja!

Ostalo

Tag Gallery
Comments 20

Meridianov karavan donacija se nastavlja!

Autor: Antena M

  • Viber

Stigli su nam praznici, a uoči njih je najvažnije izmamiti osmjehe mališanima. Kompanija Meridian se kroz niz akcija tokom cijele godine trudila da bude tako, a pred sam kraj godine i početak nove, još više širi novogodišnji duh.

Decembar je tradicionalno mjesec humanosti i društveno odgovornih aktivnosti. Predstavnici Meridiana su 31-og decembra uručili paketiće djeci skole Prvi jun u Podgorici.

Novogodišnji i božićni praznici su najveseliji dio godine, a ono što djecu najviše raduje u ovom periodu jesu novogodišnji paketići. Jedan od najboljih načina da se djeci izmami osmjeh na lice i uljepša doček Nove godine u nadi da će naredna godina biti bolja – kazali su iz Meridiana.

Predstavnici kompanije Meridian su izjavili da će i u 2021. nastaviti karavan donacija pa će tako pomoć stići do onih kojima je najpotrebnija.

U jeku epidemije koronavirusa, kompanija Meridianbet je više nego ikada bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarne aktivnosti širom Crne Gore, pa su tako paketi pomoći stigli u Budvu, Herceg Novi, Podgoricu, Danilovgrad, Zabljak, Rožaje... Takođe veliki broj donacija Kliničkom centru Crne Gore, pojedinačno porodicama kojima je pomoć bila potrebna i mnoge druge donacije.

Jedna od posljednjih u nizu je bila i donacija dječijem domu Mladost u Bijeloj gdje su sa predstavnicima Vaterpolo saveza Draškom Brguljanom i Aleksandrom Ivovićem uručili pomoć koja im je bila potrebna za opremanje kuhinja, a Vaterpolo savez je donirao školski pribor za štićenike doma.

Sjajna saradnja između vaterpolista i kompanije Meridian se nastavlja i u narednom periodu.

Nova godina je tu, novi planovi, nove želje, sve kreće iz početka samo Meridianov karavan humanosti nastavlja svoj put i stiže do svih gradova u Crnoj Gori.

U nadi da će nova godina biti bolja od prethodne, iz kompanije Meridianbet vam želimo srećne praznike.

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Marinko

Odlicne su im donacije, svaka cast

Zule

Najveca nagrada je izmamiti djeciji osmijeh. Ova vasa donavija me duboko ganula.