16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Borci sa Žabljaka napravili veliki uspjeh na međunarodnom takmičenju u Ulcinju

Ostalo

Tag Gallery
Comments 0

Borci sa Žabljaka napravili veliki uspjeh na međunarodnom takmičenju u Ulcinju

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Borci iz Tekvondo kluba "Durmitor Vrhnika Montenegro" sa Žabljaka vratili su se kući okićeni medaljama sa trećeg ovogodišnjeg takmičenju koje je u subotu održano u Ulcinju.

Pravu žetvu medalja, na drugom po redu “Ulcinj tropi” takmičenju, ostvarilo je 25 od 28 boraca iz žabljačkog kluba i to u konkurenciji 510 boraca iz šest država.

Najsjajnijim, zlatnim, odličjima okitili su se: Vuk Vujičić, Stefan Zeković, Ognjen Marić, Gordana Džaković, Srahinja Stijepović, Teodora Šljivančanin i Đorđije Popović.

Srebrne medalje pripale su: Mileni Mladenović, Ignjatu Lekoviću, Teodori Džaković, Mariji Iljinoj, Pavlu Šljivančaninu, Viktoru Goluboviću i Anji Bojović.

"Bronzani" su bili: Vasilije Zeković, Slobodan Peruničić, Vladimir Golubović, Vječeslav Popov, Radomir Stijepović, Strahinja Džaković, Nikolina Ostojić, Nina Bojović,Ljeposava Glomazić, Jovana Tomčić i Luka Pavlović.

U ekipnom plasmanu pionira žabljački borci osvojili su pehar za drugo mjesto. Vuk Vujičić proglašen je za najboljeg pionira na turniru. Priznanje je stiglo nakon tri pobjede od kojih dvije nokautom.

Matija Pavlović i Aleksandar Popov su zaustavljeni u borbi za bronzu, a Milun Džaković se morao zadovoljiti četvrtim mjestom u Formama.

"Ponosan sam na sve moje takmičare, a pogotovo one koji nisu uspjeli doći do medalje, zbog jake konkurencije, a ipak su ostavili srce na borilištu. Rezultat koji smo ostvarili je više nego zadovoljavajući, uzimajući u obzir da zbog epidemiološke situacije, kod nas nije bilo turnira više od godinu i po dana, a isto tako pored čitavog našeg truda da održimo kondiciju takmičara, nismo bili u mogućnosti trenirati onoliko često koliko inače radimo. Našu takmičarsku godinu smo započeli krajem februara na desetom "Zrenjanin Openu" u Zrenjaninu, gdje smo izašli sa sedam takmičara i uzeli šest medalja (jedno zlato, dva srebra i tri bronze).

Neđelju dana prije Ulcinja, u Nišu na "Petom Asterix Kupu" nastupili smo sa pet takmičara od kojih su se njih četvoro domogli medalja(po jedno zlato i srebro i dvije bronze)", kazao je Anteni M trener Miloš Ćupić.

 

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR