13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbojkašice počinju kvalifikacije protiv Finske

Ostalo

Comments 0

Odbojkašice počinju kvalifikacije protiv Finske

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore sjutra protiv Finske u Pljevljima počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

“Crvene” su u grupi B, sa u kojoj su i Češka i Island, a plasman na EP izboriće po dvije prvoplasirane reprezentacije iz šest grupa.

“Kad prođemo kroz analizu nekog našeg rada, zaista mogu da budem zadovoljan i ponosan kako su to cure sve prihvatile i iznijele, ipak smo bili novi, ipak sam ja tu tek od 20 dana pred pripreme. Sve je ličilo na neku avanturu, ali mislim da sad ta avantura ima neki svoj smisao. Uspjeli smo složiti ekipu, uspjeli smo pobijediti sve te prepreke koje su nas pratile, prvenstveno mislim na neke povrede. Sad smo vrlo blizu maksimuma forme, što se osjetilo kroz protekle treninge”, rekao je selektor Milorad Krunić i dodao:

“Težina utakmice sa Finskom jeste stvarno velika, loše je to što je prva i odmah na početku toliko važna, ali moj neki cilj je da naša najbolja utakmica i naša najbolja partija bude u posljednjem kolu u Finskoj. Ako bismo uspjeli u kontinuitetu odigrati šest utakmica onako kako smo trenirali i kako smo se pripremali, ne misleći samo na ovu, mislim da bismo sigurno bili blizu uspjeha i rezultata”, istakao je Krunić.

Veliki peh je povreda Nikolete Perović.

“Pozivam navijače da dođu u što većem broju kako bi nas podržali, jer su nam zaista potrebni zbog toga što je riječ o jako mladoj reprezentaciji”, kazala je kapitenka Crne Gore Tanja Bokan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR