11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Petković: Gorio sam u sebi, iskočio sam iz svoje kože, Livaković: San snova

Qatar 2022

Comments 1

Petković: Gorio sam u sebi, iskočio sam iz svoje kože, Livaković: San snova

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nakon istorijske pobjede Hrvatske nad Brazilom boljim izvođenjem jedanaesteraca i prolaska u polufinale Svjetskog prvenstva, oglasili su se i fudbaleri Hrvatske. Prvi je pred mikorfone stao Bruno Petković, koji je doveo Hrvatsku do produžetaka pogotkom u 117. minuti pogotkom na asistenciju Mislava Oršića.

- Da, gorio sam u sebi, iskočio sam iz svoje kože. Ne mogu ovo opisati, najvrijedniji gol u mom životu! Moj otac Jakov uvijek kaže da ću zabiti, možda bi bilo bolje da ga češće slušam. A Livi nam uvijek olakša dramu obranom na početku serije, normalno da je ovo bila drama, da smo osjetili grč, ali pokazali smo vjeru i karakter, tako možemo sve - poručio je Petković.

Potom je govorio upravo Dominik Livaković.

- San snova, borili smo se 120 minuta ko i zadnju utakmicu, hvala Bogu opet dobili na penale i eto, idemo dalje! Osjećaji su na vrhuncu, Brazil je odlična ekipa, prije utakmice svi su govorili da igraju najbolji fudbal na svijetu, mislim da je to tačno. Ali borili smo se, ostavili srce na terenu s našim navijačima i prošli - rekao je Livaković.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Dan

BRAVO ZA HRVACKU NOGOMETNU MOMCAD....!! BRAVO !!!! POKAZALI SU KAKO SE IGRA FUDBAL ZA SVOJU DOMOVINU !! ISTO KAO NASE RUKOMETNE LAVICE !! LJEPOTICE !