17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Puno smo dobili u duelima protiv jakih timova, vjerujem da će se to vidjeti u glavnoj rundi"

Rukomet

Comments 0

"Puno smo dobili u duelima protiv jakih timova, vjerujem da će se to vidjeti u glavnoj rundi"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je odigrala dobru utakmicu i zasluženo došla do pobjede kojom je zaključila grupnu fazu, kazao je trener Dragan Adžić nakon trijumfa (34:28) protiv Bitighajma u posljednjem kolu preliminarne runde Lige šampiona. Adžić je istakao da nije bilo lako odigrati duel protiv njemačkog šampiona, imajući u vidu to da su igračice mislima već u dresu reprezentacije i na Svjetskom prvenstvu u Japanu, ali da je cilj ispunjen. Budućnost u glavnu rundu prenosi četiri boda, a Adžić vjeruje da će se u toj fazi takmičenja, vidjeti koliko je bilo značajno to što su njegove izabranice imale šest jakih mečeva u preliminarnoj rundi.

- Odigrali smo dobru utakmicu i zadovoljan sam zbog pobjede kojom smo zaključili grupnu fazu. Djevojke su mislima već u dresu reprezentacije koju očekuje Svjetsko prvenstvo u Japanu i nije lako igrati ovakve mečeve. Sve igračice su dale doprinos i to me dodatno raduje. Značajno je i što se vratila Marina Rajčić, jer je to veliki plus i za reprezentaciju. Grupnu fazu obilježile su i teška povreda golmanke Anastasije Babović, kao i potres mozga koji je doživjela Đurđina Jauković. Puno smo dobili u duelima protiv jakih timova u grupnoj fazi i vjerujem da će se to vidjeti u glavnoj rundi, u kojoj želimo da pružimo bolja izdanja i spremno dočekamo april, kada ćemo se boriti za ostvarenje cilja, a to je povratak na finalni turnir. Cijenim Bitighajm koji je iskusan tim sa odličnim trenerom. Želim im mnogo uspjeha u nacionalnom prvenstvu i EHF kupu – kazao je Adžić.

Matea Pletikosić na konferenciji za novinare istakla je da je odbrana bila na zadovoljajućem nivou, a da je bilo grešaka i promašenih zicera u napadu.

- Srećna sam zbog pobjede jer smo popravile igru u odnosu na izdanje u Brestu. To nam je i bio cilj. Idemo sa četiri boda u glavnu rundu i nadam se da ćemo u nastavku takmičenja pružati i bolja izdanja. Odigrale smo dobro u odbrani, bilo je grešaka i promašenih zicera, ali pobjeda je zaslužena i zadovoljna sam zbog toga – kazala je Matea Pletikosić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR