10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Napokon se isplatio sav trud

Rukomet

Comments 0

Napokon se isplatio sav trud

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Lavice su protiv Švedske odigrale najbolji meč na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

U svim segmentima nadigrale su Skandinavke, dominirale tokom svih 60 minuta i treći put uzastopno na velikim takmičenjima slavile u međusobnim duelima.

Đurđina Jauković, lijevi bek reprezentacije Crne Gore:

"Srećna sam što se napokon isplatio sav trud. Bilo je teško jer je već peta utakmica i stiže nas umor. Izborile smo se sa tim i zasluženo slavile. Presudile su naša želja i borbenost, možda su neki pomislili da su nas neki protivnici na ovom prvenstvu potcijenili ili da smo imale sreće, ali smo iz utakmice u utakmicu dokazivale da imamo kvalitet. U svim mečevima smo ostavile srce na terenu, borile se do posljednjeg minuta i na kraju je ovoliko razlika bila i logičan epilog. Preuzela sam odgovornost kad nam je Švedska zaprijetila, osjetila sam da treba da to uradim. Danas sam to bila ja, u prošlom meču neka druga igračica, tako da to nije neki taktički dio, već se situacija na terenu tako odvijala. Svi želimo da pobjedom protiv Španije završimo prvenstvo. U prethodnih pet mečeva samo smo podbacile u drugom poluvremenu duela protiv Danske."

Katarina Džaferović, desni bek reprezentacije Crne Gore:

"Evidentna je sreća na mom licu i zadovoljstvo poslije mog debitantskog gola na velikim takmičenjima u dresu A tima. Mnogo mi je drago što sam dobila šansu, za mene je velika stvar što sam dio ovog tima. Imala sam veliku podršku saigračica i trenera. Ovo je veliki podstrek i veliko iskustvo, nadam se da će biti samo bolje u budućnosti. Španija je veoma dobra ekipa, to je naš posljednji protivnik na ovom prvenstvu. Pokazale smo energiju i karakter, u svakom meču imamo šansu i tako ćemo se spremati i za Španiju."

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR