15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bratićka čestitala Lavicama: Iako je izostao najviši plasman... Milena Raičević: Dođite vi pa ostvarite taj visoki plasman

Rukomet

Tag Gallery
Comments 42

Bratićka čestitala Lavicama: Iako je izostao najviši plasman... Milena Raičević: Dođite vi pa ostvarite taj visoki plasman

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić čestitala je našoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji "na dobrim partijama na Evropskom prvenstvu u Danskoj!"

"Iako je izostao najviši plasman, završeno je uspješno zahvaljujući velikom srcu i borbenosti, po čemu je Crna Gora prepoznatljiva. Nakon zasluženog odmora, slijedi priprema za ono najvažnije: kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju, čiji je domaćin Podgorica", navedeno je na Facebook stranici Ministarstva.

Ministarki je odgovorila Milena Raičević zahvalivši u ime Lavica.

"Pošto ste tako veliki dođite vi pa ostvarite taj visoki plasman koji je po vama izostao", odgovorila joj je Milena, nakon čega su uslijedili komentari podrške i aplauza za našu hrabru Lavicu.

Komentari (42)

POŠALJI KOMENTAR

Svaka je vlada naša

Ako je učiteljica nije naučila, onda roditelji? No neće ni lijepa riječ na silu u debelo uvo. Primjer, ali maestralnog podbačaja i školstva i porodice i društva, gdje su kućno vaspitanje zamijenili izopačeni sistem vrijednosti i ulica. Ovo je država iznjedrila i smatra se ponosom, a ja se stidim.

Milena Dapcevic

Bravo Milena!!! Bravo Lavice!!! Nek je Vjecna Crna Gora!!!!!!

Radovan Peković

Ova da vodi prosvjetu.Hahaha.Ona ne bi mogla da čuva ovce kao što sam ja čuvao.