8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Moramo da igramo najbolje što možemo

Rukomet

Comments 0

Moramo da igramo najbolje što možemo

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorske rukometašice odradile su drugi trening u Tokiju i sa nestrpljenjem čekaju start Olimpijskih igara i prvi meč sa Angolom 25. jula. 

“Sve što je bilo ranije ostavljamo iza nas. Ovo je izmijenjena ekipa, koja će dati sve od sebe da ostvari mnogo bolje rezultate nego prije pet godina. Osim što sam pet godina starija i iskusnija, za mene je ovo i poznat osjećaj, ali jesu posebne Igre, jer smo u drugačijem sastavu, drugačija je atmosfera, dosta je novih lica. Ne bih, međutim, rekla da su neiskusne djevojke, jer je iza njih mnogo velikih utakmica u reprezentaciji, u Ligi šampiona. Jesu nove na Igrama, ali znaju šta je velika scena, a i poznajemo se dobro, dugo smo zajedno…”

“Igrala sam sa djevojkama iz cijelog svijeta, svima njima mnogo znače utakmice za nacionalni tim, ali vjerujte – niko nema takav osjećaj kao mi. Ovo je čista ljubav, mi ne igramo za Crnu Goru zbog novca, zbog sponzora. Igramo zato što volimo i što nas to čini ponosnim”, ističe Klikovac.

Do početka olimpijskog turnira još je pet dana, Crnu Goru na startu čeka Angola, tu su Japan i Južna Koreja, uz Norvešku i Holandiju…

“Svaka utakmica će biti teška na svoj način. Japan, Angola i Koreja igraju manje poznat rzukomet, ali na Olimpijskim igrama smo, nema tu ko kome odgovara, ko ne – moramo da igramo najbolje što možemo. Mislim da u tim mečevima uglavnom sve od nas i kako ćemo u tom momentu da odgovorimo protivniku”, zaključuje Klikovac.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR