16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glavni grad će podržati dalji razvoj muškog Rukometnog kluba Budućnost

Rukomet

Comments 0

Glavni grad će podržati dalji razvoj muškog Rukometnog kluba Budućnost

Autor: Bojana Vojinović

  • Viber

Gradonačelnik Ivan Vuković, sa saradnicima, sastao se danas sa predstavnicima muškog Rukometnog kluba “Budućnost”, koji je u prethodnoj sezoni izborio plasman u Prvu rukometnu ligu Crne Gore, saopštili su iz Glavnog grada.

Oni su kazali da s obzirom na to da je klub osnovan 2019. u pitanju je uspjeh vrijedan pažnje za razvoj muškog rukometa u Podgorici. 

Vuković je, kako se navodi, tom prilikom istakao da Glavni grad ima poseban odnos prema sportu kao jednom od simbola Podgorice, te da je vrlo ponosan na ono što je u tom dijelu učinjeno tokom prethodnog perioda.

Sastanak je, kako su kazali iz Glavnog grada, organizovan u cilju predstavljanja kluba, razmatranja značajnije podrške ovom sportskom kolektivu, te planiranja budućih zajedničkih koraka u pravcu preuzimanja kluba ukoliko se stvore neophodne formalno-pravne pretpostavke za to.

“Glavni grad bi već naredne godine preuzeo obavezu finansiranja muškog Rukometnog kluba ”Budućnost" na sličan način na koji je to prethodno učinjeno sa odbojkaškim klubom. Želimo da sačuvamo tu lijepu tradiciju i stvorimo uslove da što je moguće veći broj djece trenira rukomet i u Podgorici", kazao je Vuković i dodao da bi realizacija ove inicijative u značajnoj mjeri obogatila sportsku porodicu Budućnosti. 

Pomoćni trener ispred muškog RK “Budućnost” Veselin Miško Kruščić, je, kako se dodaje, zahvalio predstvanicima Glavnog grada na gostoprimstvu i istakao da je siguran da će ova ekipa biti ponos Podgorice.

“Glavni grad je iskazao spremnost da, u mjeri mogućeg, pomogne našu rukomentnu ekipu, na čemu smo izuzetno zahvalni. Vrlo sam zadovoljan razgovorom i predstavljenim planom", kazao je Kruščić i dodao da je uvjeren da će opravdati ukazano povjerenje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR