12 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vjerujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ovu utakmicu

Izvor: rscg

Rukomet

Comments 0

Vjerujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ovu utakmicu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

U prvom duelu koji je u četvrtak odigran u Skoplju, Crna Gora slavila je ubjedljivu pobjedu – 29:21.

„Lavice“ u nedjelju igraju drugi meč protiv Sjeverne Makedonije u okviru EHF Euro kupa.

Utakmica će biti odigrana u Sportskom centru u Nikšiću, a dozvoljeno je prisustvo do 100 gledalaca, uz posjedovanje jednog od elemenata Nacionalne digitalne COVID potvrde.

U prvom duelu koji je u četvrtak odigran u Skoplju, izabranice selektorke Bojane Popović slavile su ubjedljivu pobjedu – 29:21.

U taboru našeg tima ističu da i ovaj duel žele da iskoriste na najbolji način u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo koje se u decembru održava u Španiji.

EHF Euro kup je takmičenje u kojem nastupaju tri domaćina Evropskog prvenstva koje se održava naredne godine i Norveška kao aktuelni šampion Starog kontinenta.

Jovanka Radičević, kapitenka reprezentacije Crne Gore

- Djevojke su imale dobar pristup u prvom meču što je važno za reprezentaciju. Bez obzira u kakvom sastavu da izađemo na teren potrebno je pokazati volju i karakter. A djevojke su u Skoplju to pokazale. Milena Raičević, Majda Mehmedović i ja ćemo sada dodati još malo energije i vjerujem da ćemo u Nikšiću ostvariti pobjedu i za ovih nedjelju dana ostvariti maksimum pred pripreme za Svjetsko prvenstvo.

Svaki meč je važan za Svjetsko prvenstvo, tako da i drugi međusobni duel sa Sjevernom Makedonijom morate ozbiljno da shvatite?

- Bez obzira na sve moramo svaku utakmicu da iskoristimo, jer svaki put neko odskoči, nekada nijesmo kompletne i onda se priključe novi, mladi igači i stvarno je potrebno vrijeme za sve. Vjerujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ovu utakmicu - da selektorka Popović proba još neke stvari, da vidi na koga može da računa za završne pripreme za Svjetsko prvenstvo. Nadam se, prije svega, da ćemo se u novembru okupiti zdrave, jer ovo što nam se desilo sa Đurđinom Jauković je veliki peh i puno će nedostajati. Jer je Đina bila naš glavni igrač u napadu i odbrani. Ali, vjerujem da će Milena biti u dobroj formi i da se nadamo prvo zdravo da se okupimo, a onda u što boljoj formi sačekamo Svjetsko prvenstvo.

Tatjana Brnović, pivot reprezentacije Crne Gore

- Imale smo mnogo problema uoči meča protiv Skoplja, ali na kraju sa mnogim stvarima smo zadovoljne. Ostvarile smo dobar rezultat, što je najbitnije, uz dobar pristup i u oba pravca zaustavili protivnika. U Nikšiću očekujem reprizu meča iz Skoplja, s tim što ćemo nastupiti u jačem sastavu. Trudićemo se da ponovimo pristup iz kojeg je stigla stabilna igra, težićemo tome, da gradimo sigurnost i hemiju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR