26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oglasila se Milena Raičević: Nisam znala da postoji problem između mene i selektorke

Rukomet

Comments 7

Oglasila se Milena Raičević: Nisam znala da postoji problem između mene i selektorke

Autor: Antena M

  • Viber

Milene Raičević nema na spisku za Svjetsko prvenstvo koje 29. novembra počinje u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj.

Nakon što je selektorka Bojana Popović danas iznijela razloge zbog kojih igračica koja je sve osvojila sa nacionalnim timom, nije u konkurenciji za Mundijal, saopštenjem se oglasila jedna od šest legendi Budućnosti Bemaks. 

- Poštovana crnogorska sportska i šira javnosti, nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo đe mu i pripada po ugovoru, pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene, po svakom pitanju, nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima.

Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave "da je naš odnos narušen" i da zbog toga nisam u reprezentaciji. Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene, dok danas nisam pročitala da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problem i povjerenje. No, svakome na obraz.

Naravno, svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni, obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor. Zato, ne želim dalje produbljavati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI. Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga, a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora.

Zato, Za Crnu Goru SVI – piše u saopštenju Milene Raičević.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Zašto

@Legenda/ Sigurno grijesite, Milena je motor pokretač ekipe bilo da je u reprezentaciji bilo u Budučnosti. Milena je ugradila i dala svu sebe u postizanju vrhunskih rezultata i na pravi način predstavljsla Crnu Goru. Ne može to niko sporiti. Ovo zapravo nije trebalo Bojani ništa sama je sebe degrad

Legenda

Obraćam sr na vaš odgovor,koji je korektan ,Što se tiče igre pa nijesi zaslužila da ideš po zadnjim nastupima,ali ni Bojana nije da vodi selekciju još manje takođe i Budučnost.A ti Milena imaš uspešnu karijeru i od Budućnosti si izuzetno dobro prošla i to puno.Nije ti ovo nista trebalo još si napust

monteniger

Milena legendo, sve igracice su imale uspone i padove u igri, tako i ti. Tvoj doprinos uspjesima crnogorskih lavica je nemjerljiv. Na Evropskom prvenstvu, i pored zdravstvenih problema, si igrala i ugrozavala svoje zdravlje trajno, a ipak si srce ostavila na terenu. Ziva i zdrava bila 100 godina. Proci ce i ovo a siguran sam da ces i dalje biti jedna od glavnih igracica nase reprezentacije. Bravo Milena!!!! Za Crnu Goru!!!