10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Momci zaslužuju plasman na OI

Izvor: Aleksandra Krupanič

Vaterpolo

Comments 0

Momci zaslužuju plasman na OI

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Član stručnog štaba vaterpolo selekcije Crne Gore, Miloš Šćepanović, ne krije zadovoljstvo nakon nove sigurne partije naše ekipe, koju još samo jedna pobjeda dijeli od plasmana na Olimpijske igre.

“Nije bilo lako, prije svega psihološki, pripremiti ovu utakmicu. Položili smo ispit i mislim da ćemo sada biti rasterećeniji, iako tek slijede najvažniji mečevi. Igaćemo sa ravnopravnim, malo slabijim ili malo boljim od sebe i to su dueli u kojima može sve da se dogodi. Uradićemo sve da izborimo plasman na Olimpijske igre, a mislim da su momci igrama i odnosom to zaslužili. Takvi su i komentari ovdje u Roterdamu”, rekao je Šćepanović.

Crnogorski vaterpolisti mislima se okreću polufinalu predolimpijskog turnira u Roterdamu, nakon što su danas “arhivirali” i Holandiju.

“Očekivali smo da bude teško protiv Holandije. Motivisana je, domaćin je, nadala se da može do OI. Presudio je naš kvalitet i vjerovatno i to što su oni imali pet teških utakmica u grupi. Okrećemo se polufinalu, očekuje se protiv Hrvatske, s kojom se veoma dobro poznajemo. Presudiće detalji i fizička sprema, a tu smo mnogo dobri u ovom trenutku”, rekao je Marko Petković.

Put u Tokio izboriće tri najbolje ekipe iz Roterdama, što znači da “ajkule” imaju dvije meč lopte.

“Četvrtfinale uvijek nosi neku težinu, donosi nervozu. Ali, mislim da smo iznijeli meč kako treba, slavili smo ubjedljivo i sada možemo da mislimo o polufinalu. Na korak smo od Tokija i svi ćemo dati sve što imamo da to ostvarimo”, istakao je Vladan Spaić.

Naša selekcija će u polufinalu igrati sa pobjednikom duela Hrvatske i Gruzije, koji počinje u 18 sati.

Polufinale je na programu u subotu u 18h.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR