16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Presrećni smo, Crna Gora treba da bude ponosna!

Vaterpolo

Tag Video
Comments 2

Presrećni smo, Crna Gora treba da bude ponosna!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

U taboru naše mlade vaterpolo reprezentacije vlada sreća i ponos nakon osvojene bronze na Svjetskom prvenstvu.

”Veliki rezultat je ostvaren. Pobijeđena je Mađarska koja je uz nas i Srbiju bila favorit za zlato. Mislim da smo napravili veliki iskorak kako u igri, tako da ćemo sigurno biti u A reprezentaciji kada za to dođe vrijeme. Vrhunsko takmičenje. Mislim da nismo imali sreće u polufinalu, mogli smo uzeti i zlato. Ali, dali smo sve od sebe. Velika je čast biti dio ove ekipe, biti njihov kapiten. Presrećni smo i mislim da smo napravili nešto na šta Crna Gora treba da bude ponosna”, kazao je kapiten Miroslav Perković.

Blizu su bili naši momci da slave i u nakon regularnog dijela, ali smo nesrećno primili gol za 8:8 na dvije sekunde prije kraja.

”Uspjeh za nas i crnogorski vaterpolo. Turnir je bio težak. Ostaje žal za polufinalem. Moram da čestitam momcima. Stisli smo zube kad je bilo najbitnije i izašli kao pobjednici”, izjavio je Vasilije Radović.

Radović je meč završio sa dva gola.

Selektor Miodrag Mirović čestitao je igračima na velikom rezultatu.

"Nije bilo lako igrati poslije onakve elimiancije u polufinalu, na peterce od Italije. Ipak, igrači su se skupili, pokazali karakter i kako se bori za svoju državu. Zaslužili smo medalju igrama na Svjetskom prvenstvu, a i poslije svih priprema koje smo odradili ovog ljeta. Igrači su od prvog dana priprema do posljednjeg dana takmičenja disali kao jedan, disciplina je bila besprekorna i u svakom momentu su pružali maksimum, i stvarno sam ponosan na njih, oni su velika budućnost crnogorskog vaterpola. Ali, tek sada treba da nastavimo sa velikim radom, jer u budućnosti možemo da donesemo još mnogo medalja Crnoj Gori. Hvala stručnom štabu, bez njih ovo takođe ne bi uspjeli, ali i Vaterpolo savezu Crne Gore koji nam je omogućio sjajne uslove za rad. Veliki doprinos ovoj medalji dao je Vladimir Gojković koji je svih ovih godina radio sa ovim igračima, i koji je sa nama bio na ovom šampionatu i pružao nam podršku."

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

gost

Svaka cast, djetici! Da nastavite vrijedno da trenirate pa da se radujemo i uspjesima u seniorskoj reprezentaciji. Sve vi bastalo!