8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski vaterpolisti u Zagrebu sparinguju sa Hrvatskom

Vaterpolo

Comments 0

Crnogorski vaterpolisti u Zagrebu sparinguju sa Hrvatskom

  • Viber

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godinu će završiti dvodnevnim pripremama u Zagrebu sa selekcijom Hrvatske, saopšteno je iz Vaterpolo plivačkog saveza.

Crnogorski vaterpolisti jutros su otputovali za Zagreb, a selektor Vladimir Gojković za mini pripreme pozvao je 18 igrača.

Na spisku su Aleksa Ukropina, Dušan Banićević, Miroslav Perković, Dušan Matković, Savo Ćetković, Darko Đurović, Aljoša Mačić , Luka Murišić, Martin Gardašević, Danilo Radović, Vuk Drašković, Đorđije Stanojević, Andrija Korać, Marko Milić, Vasilije Radović, Marko Mršić, Jovan Vujović i Ilija Radović.

Gojković je kazao da se odlučio za veći broj igrača iz domaće lige jer smatra da su tim mladim igračima neophodne pripreme sa jakim reprezentacijama.

"Nadam se da imamo dovoljno kvaliteta da se predstavimo u pravom svijetlu. U srijedu, u večernjem terminu ćemo odigrati jednu zvaničnu utakmicu u sklopu priprema", kazao je Gojković.

Crnogorska selekcija u 2023. godini učestvovaće na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki, Evropskom prvenstvu u Izraelu, kao i u novoformiranom takmičenju Svjetskom kupu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR