14 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

28° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Levčenko: Ideologiju Ruskog svijeta stvorio je FSB, nasljednik krvavog KGB

Izvor: Screenshot, YT

Stav

Comments 1

Levčenko: Ideologiju Ruskog svijeta stvorio je FSB, nasljednik krvavog KGB

Ruski Vandal sa prezimenom Bičkov iz Pskovske padobranske divizije, koja se smatra se elitnom jedinicom, silovao je bebu, i sve snimao na mobitelu, te slao slike svojim prijateljima

Autor: Antena M

  • Viber
Treba dati ljudsku, crkveno-kanonsku i pravnu ocjenu uloge Ruske pravoslavne crkve u propagandi rata, uništenja ljudi, koji ne prihvataju Zločinačku ideologiju ruskog svijeta i ubistva Ukrajinaca. 200 sveštenika Moskovskog patrijarhata u Ukrajini pokrenuli su inicijativu ustanovljenja crkvenog suda nad Moskovskim patrijarhom Kirilom, koji umjesto ljubavi prema bližnjem propagira neophodnost ruskog vojnog napada na Ukrajinu i ubistva njezinog stanovništva.

Za Antenu M piše: Oleksandr Levčenko

Ruska okupatorska Z-vijer ponaša se na privremeno okupiranim teritorijama Ukrajine gore nego fašisti i jedinice SS u doba hitlerovske okupacije 1941.-1944! Ruski V-andali masovno ubijaju nevine civile, uništavaju cjele gradove, kradu ukrajinsku imovinu, siluju žene, starice, djevojke, djecu, čak i bebe.

Ruski Vandal sa prezimenom Bičkov iz Pskovske padobranske divizije, koja se smatra se elitnom jedinicom, silovao je bebu, i sve snimao na mobitelu, te slao slike svojim prijateljima. Takav slučaj nije bio zabjelježen čak ni u toku trogodišnje okupacije Ukrajine u vrijeme Drugog svjetskog rata.

Ali Vandal padobranske jedinice iz Pskova to je uradio. Kako je rekao predsjednik Ukrajine u obraćanju litvanskom parlamentu:“Mi ćemo ovog Zločinca pronaći gdje god da je i kaznićemo ga. I nikakva moskovska objašnjavanja da ovo 'fejk' nećemo prhvatiti, kao ni njihovo negiranje masovnih Zločina u Buki, Irpenju, Borodjanci, Gostomelju. Nemamo mi toliko ljudi za insceniranje, koliko je ubistava i nasilja napravila ruska okupatorska vojska”.

Ova “hrabra” vojska vaspitivana je na moskovskoj propagandi koja zaziva ubistva Ukrajinaca, uništenje svega živoga, uključujući naziv Ukrajina. Ovo je Zločinački plan Kremlja u osvajanju Ukrajine. Hitlerovska teorija o dominaciji njemačke naciji čak “zaostaje” za podmuklim prodorom propagande ruskog svijeta, koji ciljano ubija sve ljudi, koji ga smatraju ništavnim u odnosu na ljudske i evropske vrijednosti.

Drugi svjetski rat završio je tribunalom za počinitelje masovnih ubistava i ideologe nacizma. SS i nacistička stranka NSDAP bili su proglašeni zločinačkim organizacijama. Tako će i poslje završetka ovog rata svi moskovski propagandisti, kao i političko rukovodstvo Kremlja morati završiti na međunarodnom sudu za ratne Zločine i Zločine protiv čovječanstva. Ovaj sud treba da bude u Harkivu, koji sada pruža snažniji otpor ruskim osvajačima i sam je kao grad-heroj postao simbol borbe sa Zločestim ruskim svijetom, kao svjetonazorom hegemonije, šovinizma i ruske dominacije.

Takođe, treba dati ljudsku, crkveno-kanonsku i pravnu ocjenu uloge Ruske pravoslavne crkve u propagandi rata, uništenja ljudi, koji ne prihvataju Zločinačku ideologiju ruskog svijeta i ubistva Ukrajinaca. 200 sveštenika Moskovskog patrijarhata u Ukrajini pokrenuli su inicijativu ustanovljenja crkvenog suda nad Moskovskim patrijarhom Kirilom, koji umjesto ljubavi prema bližnjem propagira neophodnost ruskog vojnog napada na Ukrajinu i ubistva njezinog stanovništva.

Razumije se da je Ruska pravoslavna crkva još u sovjetsko doba je bila pod kontrolom svemoćnog i krvavog KGB. Kada su 1989.-90. u SSSR krenule demokratske promjene, KGB ih je pokušavao zakočiti. Kad je zasjedao Sinod za izbor novog Ruskog patrijarha, KGB u Moskvi bio je protiv da to mjesto zauzme Ukrajinac. Moram podsjetiti - 1989. 52% vjernika Ruske pravoslavne crkve, prema crkvenim knjigama, bili su Ukrajinci. U to doba Ukrajinska pravoslavna crkva bila je zabranjena. A u Rusiji pravoslavnih vjernika bilo je puno manje i zbog manjeg broja izgrađenih crkva.

Čak u ruskom jeziku postoji riječ “djerevnja”, koja se pogrešno prevodi kao selo. Ali, u selu mora biti crkva. Kod Rusa su svuda na periferiji "djerevni" - sela bez crkva. Zato je ruski mentalitet više paganski nego hrišćanski.

Tako su u finalnom izboru Moskovskog patrijarh 1990. poslje smrti patrijarha Pimena bila dvojica Ukrajinaca i jedan mitropolit iz Lenjingrada. Koga mislite da je tada lobirao svemoćni KGB za patrijarha? Naravno, svog agenta još od 1958. pod nadimkom “Drozdov”. Tako su u finalnom glasanju dvojica ukrajinskih predstavnika, koji su u to doba predstavljali većinu pravoslavnih vjernika, izgubili, a dobio je agent KGB sa dugoročnim stažom, Lenjingradski mitropolit Aleksij II.

Po ocu on je bio estonski Njemac zato je i nosio prezime baltičkih Germana - Ridiger. Ali za KGB bilo je najbitnije da je na čelno mjesto Ruske pravoslavne crkve došao njihov agent. Igrom slučaja u istoj 1990. iz službovanja u Istočnoj Njemačkoj vraća se u Lenjingrad drugi agent KGB - Vladimir Putin.

Poslje dolaska Putina na vlast 2000. on je, uz punu potporu Moskovskog patrijarha Aleksija II, stvorio Zločinačku ideologiju ruskog svijeta. Ta ideologija je, zapravo, izašla iz kabineta svemoćnog FSB koji je u Rusiji zamjenio krvavo poznati KGB.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Morska

Sve znamo. Bog nek sačuva ukrajinski mučenički narod, i Ukrajinu svetu pravoslavnu zemlju. Mirna i dobra nacija, a ponosni! Njihova borba je i naša crnogorska borba.