24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorsko tužilaštvo - podivljali Kerber

Stav

Comments 13

Crnogorsko tužilaštvo - podivljali Kerber

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Boban Batrićević

Crnogorski tužioci počeli su da se ponašaju kao sovjetski isljednici. Je li u pitanju višak moći ili slijeđene direktiva, ne želim olako da sudim. Držim se onoga što je kazao uvaženi profesor Bane Radulović - pravo se ne demonstrira s crnim maskama i dugim cijevima. To je pozorište.

Na osnovu ličnog primjera od prije pola godine, vidio sam kako tužilaštvo želi funkcionisati. Danas vidim isto - udar na slobodnu riječ. Prvo je djelovalo kao vic, ali đavo je proždrao šalu - TUŽILAŠTVO TRAŽI OD ANTENE M VIDEO SNIMAK NEČEGA ŠTO VEĆ POSTOJI NA PLATFORMI YOUTUBE!

Ko koga ovđe pokušava da straši? Đe su skrupuli? Đe su tekovine Evropske unije u koje se toliko kunete? Je li tužilaštvo NORMALNO? Dokle će više udarati na medije i slobodu izražavanja? Pumpate budel. Ne radite ovo. Budel se ne smije prepumpavati jer će pući. A kad pukne bujicu posljedica teško će biti zaustaviti.

U ovom bestidnom plesu četničkog nacizma iz vlasti koja ne želi govoriti o Rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici i lovu na ljude i medije, jedino što čovjeku preostaje jeste prkos. Ko se zlu povinuje, tome spasa nema.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

evidence

Sram da vas bude Novoviću i Radonjiću. Hapsite ljude zbog par stotina eura a žmurite na onog Čađavog sa duplim negativnim, odgovornog za manjak od desetine miliona eura na štetu osiromašenih građana CG i 18 opklada plačenih novcem sa službene kartice. I Njemu slične. Vi ste kukavni piončići u džepu

Marko

@Svedska Oni se toliko sile,koliko im crnogorci dozvoljavaju.Izgleda mi da mogu sa vama raditi sto im se prohtije.

Svedska

To i jeste cilj , da se zastrasi Antena M. a i Milo Djukanovic Zasto bi oni inace trazili nesto sto je javno objavljeno. Da pokazu silu. Silu nemaju oni su samo slugani.