13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Željeli smo ozbiljan intervju, partijsku propagandu ćemo naplaćivati

Stav

Comments 11

Željeli smo ozbiljan intervju, partijsku propagandu ćemo naplaćivati

  • Viber
Ministar finansija i potpredsjednik SDP Raško Konjević objavio je na Facebook stranici svoje stranke intervju koji portal Antena M nije objavio, zbog procjene urednika da smo umjesto ozbiljnih odgovora resornog ministra i visokog partijskog funkcionera, dobili listom odgovore intonirane kao dnevnopolitička partijska kampanja.

Radi manje upućenih u principe novinarskog zanata, ističemo kako okolnost da su pitanja dostavljena mejlom danima unaprijed, te da nema realnih mogućnosti za postavljanje potpitanja, obavezuje sagovornika na direktne odgovore.

Intervjuisani ima mogućnost da odbije intervju, ali nema pravo da se "svađa" sa sadržajem pitanja, kućom za koju daje intervju...Pogotovo ne da iznosi vrijednosne sudove ili aluzije na motive zbog kojih je, kako on misli, nešto pitan.

Umjesto daljeg bavljenja nesvakidašnjim potezom gospodina Konjevića, koji do danas nikad nije imao ni jednu jedinu primjedbu na stotine i stotine njegovih izjava, saopštenja i intervjua koje smo u proteklih deceniju i duže objavili, podsjećamo na njegovu i izjavu predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića na godišnjici osnivanja radija Antena M.

Raško Konjević
{mp3}rasko_konjevic{/mp3}


Ranko Krivokapić
{mp3}ranko_krivokapic{/mp3}

U nastavku prenosimo kratko obrazloženje, kojim je Konjević obaviješten da intervju neće biti objavljen.

Gospodine Konjeviću,

Intervju smo tražili od ministra finansija, a ne od nervoznog potpredsjednika SDP. Pogledajte kako i fizički izgledaju Vaši odgovori, pa će Vam biti jasno koliko su ozbiljni.

Kad portal Antena M definiše pravila i cjenovnik za predizbornu promociju političkih partija, uredno ćemo Vam ih dostaviti.

Do tada, srdačno Vas pozdravljam!

Darko Šuković

Urednik Antene M

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Bojan

Pogledah sad taj intervju s Brajovicem. Tamo ga pitaju i o Ramadi i o tome da su direktorska partija i o cenzusu... Sta je jos trebalo?

Elf

Pa,ovo bih i shvatila da sre kojim cudom postavljali vi prava pitanja ,recimo,Ivanu Brajovicu. I tada sam.komentarisala Darkov intervju,.nijeste objavoli kriticki intonirano pitanje. Bojim se.da je portal u koji sam polagala velike nade samo pokazao trag iako snijega jos nema

jovanka

ozbiljan političar objavio prepirsku sa novinarkom. privatnu. vala "hrabro" i "muski". Pametnom dosta