10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šuković predsjednici svih građana Tivta: Čestitam Vam na braniteljima

Stav

Comments 9

Šuković predsjednici svih građana Tivta: Čestitam Vam na braniteljima

  • Viber
Piše Darko Šuković Poštovana gradonačelnice Tivta, Moram priznati da sam malo zbunjen glede Vas. Čuo sam samo lijepe stvari o Vama, u ljudskom i u stomatološkom smislu, a onda Vas, u ciglo pet dana, upoznam kao osobu sklonu političkim i medijskim gafovima!?

Vi ne morate znati kako je princip da na moj tekst reagujete tamo gdje je objavljen, iako je posrijedi prilično notorna stvar. Ali, Vaš portparol bi morao da zna. Dakako, ako ga imate.

Objašnjenje da ste Vi predsjednica svih građana Tivta pa ste bili dužni da svečano primite Dušana, pošto je i on kao makanja bio Tivćanin, oprostite mi – toliko je neprimjerena frazetina, da je ne bi iskoristio ni Švarceneger u „Terminatoru 1“. A, sve rečeno nakon toga bilo je čista propast, neizbježna posljedica nesposobnosti da se stvari sagledaju izvan kriterija zavičaja.

Meni, nadasve, jasan signal da se naši pogledi na Vaš gest nikada neće sresti i da bi svaki moj dalji pokušaj Vašeg „buđenja“ bio uzaludan.

darko tivat

Zato Vam, na kraju, kao povod za razmišljanje, ukazujem na činjenicu da su Vas od mog teksta u zaštitu uzeli „In4S“ i „Informer“! Ne znam zašto još ćute frankfurtske i podgoričke „Vesti“ i „Večernje novosti“?

Sa iskrenom željom da se sljedeće godine steknu uslovi da primite Vjeka Paskovića, ljubazno Vas pozdravljam!

Darko Šuković

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Dijaspora

Gospodine Šukoviću, svaka Vam je na mjesto!

Ja

Neka su nam srecni i Ova te ih prima i svi ovi te ih primamo diljem Crne nam Gore. Ovo je za rubriku Verovali ili ne.

vojvodank

Evo komentarisem deseti put gradonacelnicu meni nije ona kriva nego ovi sto su je izabrali da ima ko u taj nesretni dps da joj kaze dvije ali nema a njihov je bio i Perica Djakovic i Emilo Labudovic pa tako ce i ova dama biti njihova u buducnosti .Da je on neki naucnik privrednik ok ukazati mu respekt tu je rodjen ali on igr PROTIV SVOJE ZEMLJE ja nijesam pametan.na kraju pozdrav gospodinu Sukovicu za ovaj tekst uz zelju da ih bude vise protiv kadrova i politike Dps.Zavrsicu sa nasom pjesmom vi ste nase zlatne ajkule