15 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Beba progutala džoint

Izvor: Ilustracija

Svijet

Comments 0

Beba progutala džoint

Izvor: Blic

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Jednoipogodišnja beba, čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38), završila je u milanskoj bolnici ’’Vittore Buzzi’’ gdje su ljekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

Kako prenose italijanski mediji, roditelji su u nedjelju uveče pokušali da probude bebu koja je zapala u dubok san, ali pošto nije reagovala ni na povišen glas i maženje, oni su u panici pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa, ljekari su obavijestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Tokom istrage utvrđeno je da je uspaničenim roditeljima koji žive u milanskoj četvrti San Siro u goste došao bebin ujak, odnosno brat bebine mame iz Srbije za koga je utvrđeno da je posjedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa.

Policija i ljekari pretpostavljaju da je beba uzela malu količinu marihuane od nepažljivog ujaka i slučajno je progutala tako da nadležni nijesu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba osjeća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još nekoliko dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR