Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tramp: SZO je stvarno zabrljala

Izvor: EPA

Svijet

Comments 2

Tramp: SZO je stvarno zabrljala

Izvor: B92

Autor: Antena M

  • Viber

Donald Tramp je kritikovao Svjetsku zdravstvenu organizaciju i optužio je da je bila previše opuštena prema Kini i da je davala loše savjete na početku epidemije.

"SZO je stvarno zabrljala. Iz nekog razloga finansiraju je najviše SAD, a i dalje je veoma usmjerena na Kinu. Dobro ćemo je proučiti", napisao je Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.

Dodao je da je on "srećom odbacio" savjet SZO da granice sa Kinom budu i dalje otvorene na početku epidemije i zapitao se zašto je ta organizacija davala "tako pogrešne preporuke".

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

bajo

a vec si zaboravio ksko si se tu ponasao na pocetku. Skoro kao AV . I tek kad su te ubijedili koliko ce biti mrtvih Amerikanaca u novembru kad su izbori ( oko milion ) poceo si nesto da radis. Samo da bi dobio jos jedan mandat. Za tebe su ljudi samo cifre. Sramotna izjava. Kao sto radi i Putin. Hibridnim ratom unosi haos, paniku i strah a onda se pojavljuje kao spasilac. Sramotini NKVD .

Mill

Treba sacekati jos koji mjesec da vidimo ko ce sve jos biti kriv :) Ovo su odlike predjednika bez drzavnickih sposobnosti i vizija.