7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Diplomata SAD-a godinama zlostavljao žene, prijeti mu doživotna robija

Izvor: Screenshot/Twitter

Svijet

Tag Gallery
Comments 0

Diplomata SAD-a godinama zlostavljao žene, prijeti mu doživotna robija

Izvor: Nova S

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Bivši službenik američke ambasade u Meksiku priznao je krivicu za drogiranje i seksualno zlostavljanje najmanje 23 žene u toku posljednje decenije, prenosi Njujork post.

Brajan Džefri Rejmond iz La Mese priznao je krivicu po saveznim optužbama za seksualno zlostavljenje i distribuciju opscenog materijala, navodi se u saopštenju ministarstva pravde.

Rejmond (45) je napustio Meksiko nakon što je jedna žena pronađena naga i kako vrišti u upomoć sa njegove terase 31. maja 2020., navodi se u sudskim dokumentima. Rekla je da se ne sjeća događaja nakon konzumiranja pića i hrane koju joj je on donio, prenosi Njujork post.

Tokom istrage koja je uslijedila „agenti su pronašli stotine fotografija i video zapise koji prikazuju više od 20 onesviješćenih i nagih ili djelimično nagih žena, na Rejmondovim mobilnim telefonima, i „Klaud“ nalogu i drugim elektronskim uređajima“, navodi se u saopštenju.

On je ove materijale počeo da skuplja od 2006. i nastavio je sve do 30. maja 2020.

„Rejmondova ruka je vidljiva na fotografijama i video zapisima, kao i usta, oči, ruke i noge njegovih žrtava. On im na tim fotografijama mazi grudi i zadnjicu. Takođe se vidi kako Rejmond leži u krevetu sa ženama koje su onesviješćene“, navodi se u saopštenju.

„Žene su tokom svog boravka sa Rejmondom doživjele gubitak pamćenja i nisu znale za fotografije, video zapise i fizički kontakt“, navodi se.

FBI je tokom istrage utvrdio da je Rejmond na internetu pretraživao sajtove vezane za efekte korišćenja lijekova i droge sa alkoholom.

U sporazumu o priznanju krivice, Rejmond je priznao da je imao seksualne odnose sa dvije žrtve u svojoj rezidenciji u Meksiko Sitiju. Istakao je da žrtve nijesu bile u stanju da mu daju pristanak.

Takođe je priznao da je tokom 14 godina snimao i fotografisao najmanje 20 žena i da im je dodirivao intimne djelove tijela.
Rejmond je distribuirao 479 slika i video zapisa 20 onesviješćenih žena u SAD, gdje je pokušao da izbriše materijal sa svojih uređaja i internet naloga dok je u toku bila istraga, rekli su zvaničnici.

Prijeti mu maksimalna kazna doživotnog zatvora, novčana kazna od 250.000 dolara i kazna zatvora od najmanje 5 godina.
„Brajan Rejmond je iznevjerio poverenje koje mu je bilo pruženo kao radniku američke vlade koji predstavlja SAD u inostranstvu, pošto je više godina zlostavljao, eksploatisao i snimao žene koje je ciljao u SAD i drugim djelovima svijeta“, naveo je pomoćnik državnog tužioca Kenet Polit mlađi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR