12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kadirov: Ukrajinski i zapadni obavještajci planiraju atentat na mene

Svijet

Comments 0

Kadirov: Ukrajinski i zapadni obavještajci planiraju atentat na mene

Izvor: Index.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Čečenski vođa Ramzan Kadirov je za rusku državnu televiziju Rusija-1 rekao da ukrajinske i zapadne specijalne službe pripremaju terorističke napade kako bi ga ubile.

"Čine sve da me se riješe. Postoje informacije da evropske obavještajne službe pripremaju terorističke napade protiv mene preko ukrajinskih obavještajaca", kazao je on.

Istovremeno, Kadirov je izrazio uvjerenje da će svi oni koji planiraju pokušaj atentata na njega u svakom slučaju izgubiti.

"Ako me ubiju hiljadu puta, i dalje ćemo pobijediti. I ako umremo, pobijedićemo! Ako ostanemo živi, pobijedićemo 100 odsto. Neće se ostvariti ono što oni (Ukrajinci) žele", dodao je Kadirov, prenosi državna novinska agencija RIA Novosti.

Komentarisao je i riječi šefa ukrajinske obavještajne službe Kirila Budanova koji je nedavno rekao da su ukrajinske specijalne službe "ubijale i nastaviće da ubijaju Ruse bilo gdje u svijetu do potpune pobjede". Prema Kadirovu, Budanov nema budućnost "jer ruski narod ima svoje branitelje".

Od početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru prošle godine, nekoliko poznatih Rusa je stradalo u atentatima. U avgustu prošle godine novinarka i politologinja Daria Dugina poginula je u eksploziji auto-bombe, a prošli mjesec je vojni bloger Vladlen Tatarski ubijen u eksploziji u Sankt Peterburgu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR