11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prevozio migrante u drvenom sanduku, policija objavila snimak

Region

Tag Video
Comments 0

Prevozio migrante u drvenom sanduku, policija objavila snimak

Izvor: Nezavisne.com

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Policijski službenici na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske danas su u ranim jutarnjim satima vjerovatno spasili živote devetoro stranih državljana zatočenih u drvenom sanduku u tovarnom dijelu vozila kojim je upravljao krijumčar, saopštio je hrvatski MUP.

Na autoputu Zagreb - Lipovac u blizini odmarališta Rastovica policijski službenici su, prilikom kontrole teretnog vozila marke folksvagen krafter poljskih registracionih oznaka, u njegovom teretnom prostoru uočili sanduk napravljen od građevinskih ploča, kakav se koristi za prevoz dijelova mašina. Sanduk je bio zatvoren ekserima, a iz njega su dopirali uznemireni glasovi više osoba.

"Njegovim otvaranjem, policijski službenici pronašli su i vjerovatno spasili živote devetoro stranih državljana (tri muškarca, dvije žene i četvoro maloljetnika). Naime, u trenutku otvaranja sanduka policijski službenici osjetili su znatno povišenu temperaturu i ustajali zrak. Osobama je odmah ponuđena ljekarska pomoć, dok je Centar za socijalno zbrinjavanje maloljetnicima imenovao posebnog staratelja", saopštila je policija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR