27 °

max 35 ° / min 21 °

Četvrtak

09.07.

35° / 21°

Petak

10.07.

37° / 21°

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

33° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

30° / 21°

Utorak

14.07.

30° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Ja sam hronično bolestan čovjek

Izvor: Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Region

Comments 0

Izvor: B92

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Vučić: Ja sam hronično bolestan čovjek

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na konferenciji za medije, odgovorio je na komentare da je novinar N1 kriv za njegov iznenadni odlazak na VMA.

Na pitanje novinara N1 TV da prokomentariše navode da je novinar te televizije Miodrag Sovilj "kriv" što je u petak popodne primljen u bolnicu i da li je ispravno kriviti novinare, Aleksandar Vučić je odgovorio: "Nikakve veze čovjek s vaše televizije nema s mojim zdravstvenim stanjem."

"Ja sam ja sam hronično bolestan čovjek", dodao je Vučić.

Objasnio je i da je na konferenciju došao pod terapijom, cjelodnevnom i da to nije nikakva tajna.

Da li mi smeta kada neko ko bi trebalo da bude novinar kaže nemoj da se baviš tim poslom ako ne možeš da podneseš - mogu.

Radujem se jer uz pomoć tih pitanja lakše objašnjavam narodu razliku između istine i laži, rekao je Vučić.

"Dalje, moje zdravstveno stanje nema veze sa N1. To su moji problemi. Nijesam neko s najboljim zdravljem, ali dok imam energije boriću se. Da ne pričam sad kolika mi je pretkomora, za to su potrebne godine, a ne jedan dan koji mi je donio toliko političkog zadovoljstva", rekao je Vučić.

Rekao je i da nikada nije bježao od pitanja jer mu "ona pružaju veliku priliku da na najbolji način raskrinka neistine pojedinih medija i laži protivnika".

"Meni ne postoji bolja prilika nego da, kada izađete s neistinama, meni omogućite prostor da ukažem na to koliko nemate argument. Suština uspjeha koji sam imao do sada je u tome što nikada nijesam bježao, skrivao se ili sklanjao pod tepih probleme, i jer sam se borio i odgovorao, zahvaljujući istini i argumentaciji napornog rada i uvijek pobjeđivao bez problema", kazao je Vučić.

Prema njegovim riječima uvijek je tako pobjeđivao protivnike.

"Uvijek sam bio i uvijek ću biti spreman i neka se ne raduju pobijediću ih sve zajedno, argumentima jer većini nije stalo do pitanja već do marketinga", zaključio je.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR