Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Dačić: Crna Gora nema neprijatelja u Beogradu

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: RTS

Dačić: Crna Gora nema neprijatelja u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić saopštio je da sukoba na relaciji Beograd-Podgorica nema, ali da Srbija brine za položaj Srba u Crnoj Gori.

"Srbija da je i posmislila da donese nešto nalik Zakonu o slobodi vjeroispovijesti do sada bi dobila teške kritike od međunarodne zajednice. Međutim, izgleda da je mnogima nevažno što u Crnoj Gori živi 29 odsto Srba. Mi se ne slažemo sa ovim zakonom, ali ni sa položajem Srba u Crnoj Gori. Crna Gora nema neprijatelja u Beogradu, mi poštujemo nezavisnost Crne Gore, ali oni moraju da poštuju Srbe koji su rođeni i žive tamo", rekao je Dačić gostujući na Radio-televiziji Srbije.

Komentari

Maks,

@podgoricanin, Kod tog nevaspitanog komšije pohađate fakultete, već 70 godina. U Novom Sadu, na studijama nisam mogao dobiti smeštaj u studenskom domu od Crnogoraca. Oni završiše zsposliše se u NS, a ja se vratih u provinciju, za mene nije bilo mesta. Vi ste sami sebi protivnici.

Katunjanin,

Tako vama Bog bio prijatelj ,ka sto ste vi Crnoj Gori .To je blagoslov , zar ne ? Vi to birate i naj bolje znate .

podgoricanin,

Crna Gora nema neprijatelje, jer neko ko je 500 gidina bio pod Turcima i nije neki neprijatelj nego je samo iskopleksirani nevaspitani komšija!

Ostavi komentar

0/300