15 °

max 17 ° / min 12 °

Nedjelja

05.04.

17° / 12°

Ponedjeljak

06.04.

20° / 9°

Utorak

07.04.

21° / 7°

Srijeda

08.04.

20° / 7°

Četvrtak

09.04.

21° / 6°

Petak

10.04.

23° / 7°

Subota

11.04.

22° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Eksplozija plina u Kumanovu: Stradalo troje djece, sedam povrijeđenih

Izvor: Ilustracija

Region

Comments 0

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Eksplozija plina u Kumanovu: Stradalo troje djece, sedam povrijeđenih

Troje djece je poginulo, a sedam osoba povrijeđeno je u eksploziji plina u selu Romanovce u Kumanovu, potvrdio je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče.

Hospitalizovano je sedam pacijenata s opekotinama.

"Četiri osobe su smještene u Klinički centar, a tri u staru Gradsku bolnicu. Od četiri smještena ovdje, dvoje je na klinici za plastičnu hirurgiju, dva muškarca u šezdesetima, a dvije žene na odjeljenju intenzivne njege", rekao je ministar Filipče.

Prema njegovim riječima, među tri pacijenta u staroj Gradskoj bolnici u Skoplju jedna je 40-godišnja žena na Odjeljenju intenzivne njege, jedna mlađa žena u dvadesetima, koja je trudna, i dijete koje ima mali procenat opekotina.

"Od sedam pacijenata, četvoro je bilo s opekotinama i bilo je u životnoj opasnosti. Nažalost, imamo informacije da je troje djece poginulo na licu mjesta", rekao je ministar.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije navelo je da je jutros izbio požar u kumanovskom selu Romanovce, gdje su na mjestu nesreće poginula tri maloljetnika, starosti osam, devet i 11 godina, a šest je odvedeno u Opštu bolnicu u Kumanovu, gdje su konstatovane ozbiljne tjelesne povrede i zbog težine povreda prebačeni su na Klinički kompleks Majke Tereze u Skoplju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR