11 °

max 15 ° / min 5 °

Utorak

31.03.

15° / 5°

Srijeda

01.04.

7° / 3°

Četvrtak

02.04.

13° / 1°

Petak

03.04.

16° / 2°

Subota

04.04.

18° / 7°

Nedjelja

05.04.

20° / 7°

Ponedjeljak

06.04.

20° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Eksplozija plina u Kumanovu: Stradalo troje djece, sedam povrijeđenih

Izvor: Ilustracija

Region

Comments 0

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Eksplozija plina u Kumanovu: Stradalo troje djece, sedam povrijeđenih

Troje djece je poginulo, a sedam osoba povrijeđeno je u eksploziji plina u selu Romanovce u Kumanovu, potvrdio je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče.

Hospitalizovano je sedam pacijenata s opekotinama.

"Četiri osobe su smještene u Klinički centar, a tri u staru Gradsku bolnicu. Od četiri smještena ovdje, dvoje je na klinici za plastičnu hirurgiju, dva muškarca u šezdesetima, a dvije žene na odjeljenju intenzivne njege", rekao je ministar Filipče.

Prema njegovim riječima, među tri pacijenta u staroj Gradskoj bolnici u Skoplju jedna je 40-godišnja žena na Odjeljenju intenzivne njege, jedna mlađa žena u dvadesetima, koja je trudna, i dijete koje ima mali procenat opekotina.

"Od sedam pacijenata, četvoro je bilo s opekotinama i bilo je u životnoj opasnosti. Nažalost, imamo informacije da je troje djece poginulo na licu mjesta", rekao je ministar.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije navelo je da je jutros izbio požar u kumanovskom selu Romanovce, gdje su na mjestu nesreće poginula tri maloljetnika, starosti osam, devet i 11 godina, a šest je odvedeno u Opštu bolnicu u Kumanovu, gdje su konstatovane ozbiljne tjelesne povrede i zbog težine povreda prebačeni su na Klinički kompleks Majke Tereze u Skoplju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR