14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Danas najteži dan, već jutros smo imali 47 preminulih

Izvor: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Region

Comments 2

Vučić: Danas najteži dan, već jutros smo imali 47 preminulih

Izvor: Srna/FoNet/N1

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija već jutros, satima prije konačnog dnevnog presjeka, imala 47 preminulih od koronavirusa i da će, po svim parametrima, današnji dan biti najteži od početka epidemije.

"Situacija u bolnicama je teška, jer kad pregledate svaki dan 10.000 ljudi, a 1.000 morate da smjestite u bolnice, a mjesta nema, jasno vam je kakva je situacija", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ako ne budemo disciplinovani i odgovorni, približavaćemo se katastrofalnoj situaciji, upozorio je on.

Kada je riječ o vakcini, Vučić je naglasio da se svi trude da ona bude pronađena, ali da, realno, Srbija nema stručnjake koji mogu da je naprave.

"Tek nekoliko zemalja to može. Trudićemo se i postarati da budemo među prvim malim zemljama koje će imati vakcinu", rekao je Vučić.

Pričamo da korona ne postoji, a ubila nam je 1.300 ljudi, rekao je Vučić i upitao da li to smiju da kažu onima koji su izgubili najmilije.

"Vakcina je pobijedila svo zlo i boleštine na ovom svijetu. Da sam rekao da neću da primim vakcinu, rekli bi da nije bezbjedna. Prvi sam spreman da primim odakle god da dođe, iz koje god zemlje, toliko vjerujem u zdravstveni sistem. Ja ću prvi da preuzmem rizik, a rekli bi - on to sebe spašava. Čekaću, pa šta mi oni kažu, to ću da uradim. Meni je svejedno, važno mi je da narod dobije vakcinu", rekao je Vučić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Rob Roy

Kako ste sijali, tako ćete da žanjete...

ivica

Koja stoka od ovih Balkanskih politicara.Prcousni Aca sirio koronu sa SPC i sad kao zali.Pihh Radili sve za sebe i svoje pozicije i ludi narod izvodili na ulice isa kukaju.Ajde stoko crkaji sad za Acom.