16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Atlagić nakon Seke Sablić napao Bjelogrlića: Ispuni obećanje, napusti Srbiju

Izvor: Screenshot N1

Region

Comments 1

Atlagić nakon Seke Sablić napao Bjelogrlića: Ispuni obećanje, napusti Srbiju

Izvor: nova rs

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Nakon napada na glumicu Seku Sablić, poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić napao je i glumca Dragana Bjelogrlića, kome je na današnjem zasijedanju Skupštine Srbije poručio da je "bez morala i stida" kao i da bi trebalo da napusti Srbiju, prenosi portal Nova.rs.

Reagujući na to što je Bjelogrlić stao u odbranu koleginice Seke Sablić, Atlagić je na njegov račun iz skupštinske klupe uputio niz uvreda.

- O gospodinu Bjelogrliću… On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti “1 od 5 miliona”. Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Bjelogrlićem, Bjelogrlićem, čovjekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević - rekao je Atlagić.

- Zato Bjelogrlićem, Bjelogrlićem treba da se bavi policija, ne ja. Zato je Bjelogrlić, Bjelogrlić moralna sramota nacije i Srbije. Neću da se bavim čovjekom koji je rekao da se iz Srbije ne odlazi zbog siromaštva već zbog primitivizma, već je građanima Srbije rekao da su primitivci. Rekao je da Srbija nije otadžbina, već džungla - dodao je Atlagić.

Atlagića je 24. novembra tokom skupštinskog zasijedanja za srpsku glumicu Seku Sablić rekao da nije patriota, nadovezujući se na intervju koji je ona nedavno dala za nedjeljnik NIN.

Seka Sablić je u pomenutom intervjuu između ostalog izjavila da je “otadžbina tamo gdje ti je dobro, a ne gdje su sarme”, a Atlagić je iskoristio svoje vrijeme u Skupštini, kako bi ovo iskomentarisao.

- U napade na Aleksandra Vučića, Jorgovanku Tabaković, Sinišu Malog uključila se glumica, gle čuda, Jelisaveta Sablić, zvana Seka. A znate zašto napada Tabaković? Jer je najbolji guverner Narodne banke Srbije u posljednjih 20 godina. Zašto Aleksandra Vučića? Jer je najbolji predsjednik države u zadnjih 50 godina. Nek neko kaže da nije. A Sinišu Malog? Pa, čija su zasluga finansije u zadnje tri godine. I najbolji finansijski uspjeh smo doživjeli za vrijeme njega. Sablić kritikuje i državu. Nju ne interesuje Narodni muzej, šta je u kulturi napravljeno za vrijeme Tasovca i Vukosavljevića. Nju ne interesuje Muzej savremene umjetnosti i druge kulturne ustanove. Znate šta je odgovorila ko je najbolji ministar kulture? Rekla je Lečić, jer je uveo nacionalne penzije - rekao je on.

Na to je, između ostalog, reagovao i Bjelogrlić osudivši napad na slavnu glumicu.

- U svakoj naciji, državi, u svakom društvu, postoje mediokriteti i postoje slobodoumni, talentovani i izuzetni ljudi. Države se razlikuju, između ostalog, i u afirmaciji jednih u odnosu na druge - izjavio je on za dnevni list “Danas”.

- Uređene i srećne države njeguju i čuvaju svoje vrijedne i izuzetne ljude, kao svojevrsni putokaz napretku svoje zajednice. Druge države, u koje nažalost spada i naša, upravo uz pomoć mediokriteta, i moralnih i ljudskih ništavila pokušavaju da kreiraju društvo u kojem će poslušnici, kukavice i nezainteresovani nadjačati ljude sa intergritetom. Tako se pravi idealan teren za dugogodišnje vladanje. Ništa novo. Oproban metod, toliko puta viđen u istoriji čovječanstva - dodao je Bjelogrlić.

Bjelogrlić je, takođe, istakao da je siguran u to da je velika većina nacije ponosna na umjetnicu kakva je Seka Sablić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

TV_EU

Početak kraja tiranina Vučića i njegovih kućnih ljubimaca !