14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dačić čestitao Krivokapiću

Region

Comments 4

Dačić čestitao Krivokapiću

Izvor: Beta

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je Zdravku Krivokapiću izbor za predsjednika Vlade Crne Gore i poželio mu uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, saopšteno je danas iz parlamenta Srbije. 

"Nadam se da ćete, zajedno sa svojim timom, vrijedno raditi na još boljim vezama i produbljivati saradnju između Srbije i Crne Gore, kao i na stalnom unapređivanju odnosa u našem regionu", navodi se u pismu koje je Dačić uputio.

Predsjednik parlamenta je naveo da će Narodna skupština biti otvorena za svaki vid saradnje između dvije države i poboljšanja odnosa "dva bratska naroda, srpskog i crnogorskog, kao istorijski najbližih u svakom pogledu". 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

podgoricanin

gospodo iz URE , kada negatori Crne Gore , Crnogoraca i svega sto je Crnogorsko česzitaju i slave a vi to nazivate oslobođenje, pitanje je od koga ste oslobofili i za koga ste oslobidili. mislite li da bi ovi iz Stpskog Sveta slavili da niste izdali Crnu Goru?

CG1

Sačuvaj nas bože ovakvog " prijatelja" Ovaj gad nije vrijedan komemtara....

CG1

Kakav predsjednik takva i rulja oko njega. Zlo i bijeda, čiju to vladu i pobjedu slave, pjevaju o kosovu a tamo ne smiju nos promolit.