11 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin: Nelegalno prisluškivano 1.572 razgovora Vučića i njegove porodice

Region

Comments 3

Vulin: Nelegalno prisluškivano 1.572 razgovora Vučića i njegove porodice

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je poslije sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost da je policija predala materijal Tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa prisluškivanjem predsjednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

MUP je, prema Vulinovim riječima, došao do „nespornih dokaza“ da su predsjednik Vučić i članovi njegove porodice ilegalno prisluškivani 1.572 puta.

„1.572 telefonska kontakta bila su ilegalno bilježena, i kao takva bila notirana bez ikakvog pravnog osnova, bez ikakvog policijskog osnova, bez ikakvog policijskog rezona. Transkirpiti razgovora bili su skidani na bijelo i nošeni pojedinim visokim funkcionerima MUP-a“, kazao je Vulin.

Dodao je da su na taj način grubo prekršena ljudska prava onih koji su bez razloga stavljani na obradu, ali i predsjednika Vučića, njegovog sina Danila, njegovog brata Andreja, i njegovog oca Anđelka.

Vulin je istakao da je sistem grubo povrijeđen, ali da su motivi onih koji su prisluškivali predsjednika i dalje nepoznati.

Podvukao je da u presretnutoj komunikaciji nije bilo nijednog jedinog inkriminišućeg razgovora.

„Izvjestan broj pripadnika MUP-a je stavljen i na poligraf i odmah da vam kažem, svi su pali, pali po najvažnijim pitanjima koja smo im postavljali“, naveo je ministar.

Sada je, kako je rekao, na Tužilaštvu za organizovani kriminal da izvrši formulaciju krivičnog djela, i da se to završi pred odgovarajućim pravosudnim organima.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Veljko

Ovi kriminalci sto su sekli glave, su prijatelji i drugovi Vucicevog sina Danila, inace su odradjivali prljave poslove u Vucicevoj politickoj kampanji, ,prebijali studente i gradjane na protestima i na stadionima. Sad hoce da predstave kako su Vucic i njegova porodica bili zrtve te kriminalne bande.

maki_lscg

Okle sad ovaj? Zar ga nije Korona sredila?

Bar

Molim urednika i modetatora da skloni ovu avetinju sa portala,dok mi ne "sklonimo djecu da ga ne vide i propadnu se"