12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Blic: Srbija raspisala potjernicu za Zvicerom; Šefa kavačkog klana traže zbog likvidacija u Srbiji

Izvor: MUP Srbije/blic

Region

Comments 1

Blic: Srbija raspisala potjernicu za Zvicerom; Šefa kavačkog klana traže zbog likvidacija u Srbiji

Izvor: Blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Država Srbija raspisala je potjernicu za Radojem Zvicerom, vođom kavačkog klana i šefom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, zbog sumnje da je povezan sa više likvidacija u Srbiji, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, nakon što su istražni organi pokrenuli istragu protiv Zvicera zbog sumnje da je naručio brojna ubistva na teritoriji Srbije.

Vjeruje se da je Zvicer učestvovao u organizaciji najmanje tri ubistva u Srbiji i regionu i regrutovanju novih članova klana u Srbiji, i to preko Belivuka. Drugi Zvicerov bitan saradnik u Beogradu bio je Nikola Vušović, zvani Džoni, koji je, prema operativnim policijskim podacima, vođa vračarskog klana. Kako je glavni "posao" "kavčana" distribucija kokaina, vjeruje se da su njih dvojica upravo u tom poslu sarađivali sa Zvicerom.

Pojedine informacije pokazuju da srpski istražni organi imaju veliki broj materijalnih dokaza koji upućuju na sumnju da su “kavčani” odgovorni za nekoliko ubistava u Srbiji, ali i u regionu. Upravo zbog toga, Srbija je, između ostalog, raspisala potjernicu za Zvicerom.

"Sumnja se da se on krije u Crnoj Gori", kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Eagle

To vucko samo skrece paznju.. i dezavuise javnost.. svi znamo da mu je onaj idiot velja nevolja bio kucni prijatelj i sa negovim sinom druzio.. ovoga istog idiota velju su poslali da pogine u CG-ru da nebi kasnije prilikom hapsenja otkrio njega i njegove bandite..