25 °

max 25 ° / min 15 °

Petak

17.05.

25° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liga socijaldemokrata Vojvodine: Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

Region

Comments 6

Liga socijaldemokrata Vojvodine: Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro osuđuje zahtev ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina, da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju, saopšteno je iz te stranke.

"Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjana Marković, navikli smo na sve i svašta.

Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali i lažnom padobrancu, lažnom vojniku, lažnom policajcu, lažnom ljevičaru. Vulin je laž po sebi! On svoje lične komplekse leči oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri", navode u saopštenju.

Vulin, kako navode, to radi u cijelom regionu.

"Jedan dan je to Hrvatska, drugi dan Bosna i Hercegovina, a danas je na redu Crna Gora. Lažni patriota Vulin optužuje poslanike crnogorskog parlamenta samo zato što su ispoštovali presude Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu", dodaju iz Lige socijaldemokrata.

Taj sud je, navode, osnovan rezolucijom Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN.

"Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju.

Ne očekujemo od portparola Mirjana Marković ništa dobro, ali tražimo od poslanike Narodne Skupštine Republike Srbije da usvoje deklaracije koju su izglasale njigove kolege iz Crne Gore, i pokažu da Srbija poštuje Ujedinjene nacije i pripada civilizovanom svijetu", navode u saopštenju-

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

dragan

Nenade, koliko znam to je Vaš koaliciomi partner. Perfidna je podvala predstavljat Vulina kao strašilo a Vučić se od njjega ne ograđuje. Samim tim i Vi ste odgovorni jer ste u koaliciji . To je najblaže rečeno licemjerno.

Baba

@Milan,moj Milane,jabuko sa kruške.Fala ti sto si nas prosvijetlio.Nijesu svi koji misle svojom glavom prodani, oko moje pametne.Gospodinu Čanku, velikom prijatelju Crne Gore, poštovanje!

Hvala vam ČANAK!

VELIKI PRIJATELJ CRNE GORE HVALA ZA ISTINU KOJU UVIJEK IZNESETE HVALA STO OTVARATE OČI NEUKOM NARODU KOJI SRLJA U SRPSKI KLEROFASIZAM PREMA CRNOJ GORI STO VISE VASE ISTINE TREBA NAM!!!!